Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkot on työikäisten oma juttu. Illoissa keskustellaan, lauletaan, rukoillaan ja syödään iltapalaa. Ideana on, että jokainen voisi olla tuomassa oman panoksensa yhteiseen toimintaan. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja miettimään ja pohtimaan omaa elämää suhteessa Jumalaan!

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoilla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

16.3. Unet ja näyt – opetusta Danielin kirjasta, James Cox

20.4. Miten minusta tuli minä. Omaa hengellistä polkuaan avaavat Petri Repo Järvenpään seurakunnasta ja Risto Vappula Järvenpään Arkilta.

18.5. Ihmisen vastuu, lähimmäisen vastuu, Jumalan vastuu, Elli Meklin.

Jatkot pyrkii olemaan yhteisöllistä kaikille avointa toimintaa, jossa osallistujat voivat jakaa elämäänsä, saada voimaa ja iloa arkeensa, tutustua uusiin ihmisiin sekä viettää aikaa yhdessä.

Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja miettimään ja pohtimaan omaa elämää suhteessa Jumalaan.

Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla.

jatkot logo