Parisuhde paremmaksi

”Ensimmäinen parisuhdekurssi oli mullistava kokemus, miten paljon hyvää yksi viikonloppu tuokaan. Lähdimme mukaan vapaaehtoistyöhön, koska haluamme jakaa oivalluksiamme ja uskomme vertaistukeen. Meitä kiehtovat ihmisten välinen vuorovaikutus ja suhteen kehittäminen. Riidatkin johtuu usein huonosta kommunikaatiosta. Parisuhteessa vuorovaikutus merkitsee valtavasti; siinä voi loputtomasti kehittyä.”

Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale

Parempaan yhteyteen -parisuhdekurssi 2.3.2019 klo 9-16 - Kurssi täynnä, varasijoille voi ilmoittautua!

Kirkonkulmassa, osoite Kirkkotie 1

Arki on usein kauppalistoja, harrastuskuljetuksia ja kadonneiden hanskojen metsästystä. Etenkin ruuhkavuosina parisuhteen vuorovaikutustaidot ovat koetuksella. Matalan kynnyksen parisuhdekurssilla saamme hetkeksi pysähtyä kumppanin rinnalle, kuulostella, mitä meille kuuluu nyt ja miten voimme vaalia parempaa yhteyttä arjessa.

Kurssin hinta on 40 € /pari, ja se on tarkoitettu kaikenikäisille pareille. Kurssilla on lastenhoito.

Ohjaajina ovat Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale.

Kurssihintaan sisältyy lounas lapsille ja aikuisille, lastenhoito sekä kahvit aikuisille ja välipala lapsille.

Ilmoittautumiset 22.2. mennessä pauliina.nurminen@evl.fi

Rikasta minua - parisuhteen rikastuttamisviikonloppu 3.-5.5.

Kurssi auttaa kohti uusia vuorovaikutustapoja:

olemassa olevan hyvän merkille paneminen ja sanoittaminen
toiveiden ja tarpeiden rakentava ilmaiseminen
läheisyyden merkityksen lisääntyminen
arkisen ristiriitatilanteen ratkaiseminen.

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen!

Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille.

Kurssille ei voi ottaa lapsia.

Ohjaajina ovat Sara ja Prakash Dhakal.

Kurssi järjestetään Nuottakodossa (Järventaustantie 220 B, 03220 Vihti). Hinta on 200€/pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268 €/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

Solmuja parisuhteessa

Solmuja parisuhteessa-neuvonnassa on mahdollisuus selvittää parisuhteen ongelmia.

Vapaita aikoja voi kysyä perhetyöntekijä Erja Vuorelalta,

erja.vuorela@evl.fi tai