Vanhusten toiminta

Kypsä ikä on erityinen: takana on jo elettyä elämää, mutta huomisen yllätykset ja ilot ovat vielä arvoituksia. Elämä on tässä ja nyt! Seurakuntamme tarjoaa eläkeikäisille suunnatun kerhon Nummenkylän alueella. Kerhossa keskustellaan ajankohtaisista tai muuten puhuttelevista aiheista hyvässä seurassa. Mukana on seurakunnan diakoniatyöntekijä.

Eläkeläisten kerho

tiistaisin 30.1., 27.2., 27.3. ja 24.4. klo 13 Nummenkylän kerhotuvassa, Ruukkukatu 10.

Eläkeläiskerhon lisäksi järjestämme to 31.5. ja ti 14.8. hoivaretken seurakunnan leirikeskukseen. Hoivaretkipäivä on tarkoitettu monisairaille tai liikuntarajoitteisille vanhuksille sekä omaishoitajapariskunnille, jotka eivät pysty osallistumaan seurakunnan muille retkille.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Marketta Hyytiäinen p. 050 4360 548.

Syntymäpäiväjuhlat

Vuoden 2018 aikana 70 ja 75 vuotta täyttävät kutsutaan yhteiseen messuun Järvenpään kirkkoon helatorstaina 10.5. klo 10 ja sen jälkeen syntymäpäiväkahville seurakuntasaliin.

Vuoden 2018 aikana 80, 85 ja 90 vuotta täyttävien sekä yli 90-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat ovat to 17.5. klo 13 seurakuntasalissa.

Hoivaretket Leiriniemeen to 31.5. ja 14.8.

Ilmoittautuminen toukokuun retkelle 14.-25.5. ja elokuun retkelle 30.7.-3.8. välisenä aikana diakonissa Marketta Hyytiäiselle, p. 050 436 0548.

Hei olen Marketta Hyytiäinen, Järvenpään seurakunnan diakonisen vanhustyön viranhaltija. Diakoninen vanhustyö on kotikäyntityön kautta tapahtuvaa kohtaamista kotiympäristössä. Voit olla minuun yhteyksissä mikäli kaipaat kiireetöntä ja luotettavaa kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan ja annan tietoa Järvenpään kaupungin palveluista. Tulen mielelläni tapaamaan sinua!