Hoivaretki Leiriniemeen ti 14.8.

Hoivaretkipäivä on tarkoitettu monisairaille tai liikuntarajoitteisille vanhuksille sekä omaishoitajapariskunnille, jotka eivät pysty osallistumaan seurakunnan muille retkille.

Seurakunta järjestää retkikuljetukset invatakseilla ja jokainen retkeläinen haetaan kotiosoitteesta. Avustavat henkilöt ovat tervetulleita mukaan. Retkelle lähdemme noin klo 9 ja kotiin klo 14.30 alkaen. Retkipäivän hinta on 10€.

Ilmoittautumiset 30.7.-3.8. diakoni Kirsi Virtaselle p. 040 065 6976. Lisätietoja retkestä 6.8. alkaen antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548.

Ota yhteyttä

Hei olen Marketta Hyytiäinen, Järvenpään seurakunnan diakonisen vanhustyön viranhaltija. Diakoninen vanhustyö on kotikäyntityön kautta tapahtuvaa kohtaamista kotiympäristössä. Voit olla minuun yhteyksissä mikäli kaipaat kiireetöntä ja luotettavaa kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan ja annan tietoa Järvenpään kaupungin palveluista. Tulen mielelläni tapaamaan sinua!