Mielenterveyskuntoutujat

Joskus sopiva keino käsitellä omaan elämään liittyviä asioita ovat vertaisryhmät. Näin on mahdollista keskustella ihmisten kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia tai elämäntilanne. Seurakunnassamme kokoontuu avoin mielenterveyskuntoutujien vertaisryhmä joka toinen tiistai klo 15-16 seurakuntakeskuksen Kammarissa (käynti seurakuntakeskuksen takaa, Yhteiskoulun puolelta).

Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan muita, keskustelemaan kahvikupin äärellä ja hiljentymään yhdessä. Mukaan voi tulla ilmoittautumatta.

Kevään 2018 kokoontumiset

Keväällä ei ole enää kokoontumisia. Syyskauden ohjelma julkaistaan tässä viimeistään elokuun alussa.

Mielenterveyskuntoutujien retkipäivät
ti 29.5. ja la 8.9. Leiriniemeen

• Ti 29.5. lähdemme retkelle kirkon alaparkkipaikalta klo 10.15. Paluu klo 16.30. Retken hinta 12€ kerätään bussissa. Hinta sisältää kuljetuksen, lounaan, kahvit, grilliherkut, saunan ja ohjelman. Lämpimästi tervetuloa yhteiselle retkelle kauniin luonnon helmaan. Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätietoja retkestä ja vapaista paikoista saat diakoni Mirkalta p. 050 579 0832.

• La 8.9. Leiriniemeen saavutaan busseilla. Järvenpääläsiten bussi lähtee kirkon alaparkkipaikalta klo 10. Retki aloitetaan yhteisellä ruokailulla klo 11. Ohjelmassa ruokailua, yhdessäoloa, ulkoilua, saunomista ja grillausta. Kotimatkalle lähdetään klo 16. Retken hinta 12 € sisältää kuljetuksen, ruokailut ja ohjelman. Ilmoittautuminen retkelle diakoni Mirkalle 13-27.8., p. 050 579 0832. Lämpimästi tervetuloa viettämään alkusyksyn lauantaipäivää yhdessä.