Mielenterveyskuntoutujat

Joskus sopiva keino käsitellä omaan elämään liittyviä asioita ovat vertaisryhmät. Näin on mahdollista keskustella ihmisten kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia tai elämäntilanne. Seurakunnassamme kokoontuu avoin mielenterveyskuntoutujien vertaisryhmä joka toinen tiistai klo 15-16 Kirkonkulman kahviossa.

Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan muita, keskustelemaan kahvikupin äärellä ja hiljentymään yhdessä. Mukaan voi tulla ilmoittautumatta.

AVOIN KESKUSTELURYHMÄ MIELENTERVEYSKUNTOUTUJILLE

Kokoontuu joka toinen tiistai klo 15 Kirkonkulman ruokasalissa. Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan muita, keskustelemaan kahvikupin äärellä ja hiljentymään yhdessä. Syksyn 2018 keskusteluryhmien päivämäärät ja aiheet:

4.9.         Kesän kuulumiset ja syksyn ohjelma

18.9.       Lohtua ja rohkaisua Raamatusta

2.10.       Leivät ja kalat - kuvataidetyöskentely

16.10.      Toivevirsiä

30.10.      Hyvä Paimen - kuvataidetyöskentely

13.11.      Kuvien kertomaa

27.11.     Adventin aikaan

16.12.  klo 16  sunnuntaina Yhteinen joulupuuro

Seuraa Tähteä –tapahtumassa.

Tavataan seurakuntakeskuksen edessä klo 16.

Mukaan voi tulla ilmoittautumatta. Lisätietoja: Mirka Rotola-Pukkila p. 050 579 0832