Sururyhmät

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät.

Kevään sururyhmä on jo aloittanut. Seuraavan sururyhmän alkamisesta ilmoitetaan mm. tällä palstalla.

Yhdessä Keravan ja Tuusulan seurakuntien kanssa järjestetään kerran vuodessa sururyhmät lapsensa menettäneille ja itsemurhan tehneiden omaisille, mistä ilmoitetaan erikseen.

Sururyhmä läheisensä menettäneille
Ryhmässä keskustellaan läheisen kuolemaan ja suruun liittyvistä asioista ja tunteista.

Ryhmä kokoontuu seitsemän kertaa. Ensimmäinen tapaaminen on to 20.9. klo 17.30-19.00 seurakuntakeskus, Kammari.

Ryhmän ohjaajina diakoni Heli Bergholm ja pastori Nonna Lemola-Palm.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 21.8.-6.9. ti ja to klo 13-15 p. 050 377 2903.

Sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille

Ryhmä kokoontuu maanantai-iltoina 10.9.-15.10.2018 Järvenpään seurakuntatalolla.

Ryhmässä keskustellaan menetyksestä sekä läheisen kuolemaan ja suruun liittyvistä asioista ja tunteista.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut elokuun loppuun mennessä:

Mirka Rotola-Pukkila
mirka.rotola-pukkila@evl.fi