risti kirkossa

Tervetuloa kirkkoon!

Tulossa olevien messujen, muiden jumalanpalvelusten ja hartauksien tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalvelukset

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan elämän ja toiminnan keskus. Sen toteuttamiseen kutsutaan koko seurakuntaa. Jumalanpalveluksessa ollaan yhtä lailla palvelemassa Jumalaa kuin Jumalan palveltavina.

Ehtoollisjumalanpalvelusta kutsutaan messuksi. Jos ehtoollista ei ole, vietetään sanajumalanpalvelusta.

Messut

Messua vietetään Järvenpään kirkossa joka sunnuntai klo 10, Kirkkotie 4.

Kirkkopyhäkoulu

Joka sunnuntai klo 10 messun yhteydessä Järvenpään kirkossa.

Pyhäkoulussa tutustutaan sunnuntain teemaan lapsia kiinnostavalla tavalla. Lapset tuodaan messun aluksi Lasten kappeliin (käynti kirkon eteisestä) ja haetaan viettämään ehtoollista yhdessä.

Hiljainen ehtoollinen

Hiljainen ehtoollinen joka torstai klo 19.30 Elävän veden kappelissa. Alkoholiton viini. Kappeli on auki hiljentymistä varten klo 18.30 alkaen.