Raamattu - ja rukouspiirit

Raamattu- ja keskusteluryhmä

parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 10 Kirkonkulman Violetissa

5.9., 19.9., 17.10., 31.10., 14.11., 28.11. ja 12.12.

Tule tutkimaan Raamattua, keskustelemaan ja rukoilemaan, Hanne Lukkarin luotsaamana.

Raamattuluennot Eedenistä itään ja takaisin

Lähetysteologi Jukka Norvannon luennot sunnuntaisin klo 17 seurakuntasalissa

23.9. Lähetysteologi Jukka Norvanto: Mooses Jeesuksen ennakkokuvana

14.10. Lähetysjohtaja Pekka Mäkipää: Jumalan asuinsija ihmisten keskellä

18.11. Lähetysteologi Jukka Norvanto: Paimen ja lampaat HUOM. paikkana Vanhankirkon sali

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ja tarvittaessa lastenhoito.

Raamattu- ja rukouspiiri

Kaikille avoin raamattupiiri joka keskiviikko klo 18 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Naisten raamattupiiri

sunnuntaisin klo 18 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa

2.9., 9.9., 16.9., 30.9., 7.10., 4.11., 11.11., 25.11., 2.12. ja 9.12.

Lapset ovat tervetulleita mukaan!

Miesten raamattupiiri

maanantaisin klo 18.30 seurakuntatalon lounashuoneessa alkaa 3.9.

Kansanlähetyksen raamattupiiri

parillisten viikkojen maanantaina klo 18 Kirkonkulman Violetissa, 3. krs, alkaen 3.9.

Muut pienryhmät

Aikuinen usko -ryhmä

Haluaisitko pohtia uskon ja elämän kysymyksiä yhdessä toisten kanssa? Tule mukaan Aikuinen usko –ryhmään.

Aikuinen usko –ryhmä kokoontuu Kirkonkulman nuortentilassa joka toinen keskiviikko klo 15-16.30 alkaen 19.9. Ryhmän vetäjät Tuula ja Juha Leistola ovat paikalla Kysy uskosta –illassa 12.9. Ryhmään voi ilmoittautua 15.9. asti.

Ilmoittautumiset Pauliina Nurmiselle, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

Tarvittaessa voidaan perustaa uusia ryhmiä.

Aikuinen  usko - ryhmässä pohdiskelu yhdessä ryhmän jäsenten kanssa on tuonut laajempaa näkemystä omaan hengellisyyteeni. Salliva, hyväksyvä ilmapiiri on rohkaissut aremmankin henkilön jakamaan ajatuksiaan muiden kanssa.

Armi Pihlajamaa

Kysy uskosta -ilta keskiviikkona 12.9. klo 18 Kirkonkulman salissa

Illassa on mahdollisuus kysyä juuri se kysymys, jonka olet aina halunnut kysyä. Keskustelua johtaa pastori Petri Repo ja kysymyksiin vastaavat rovasti Tarja Seppänen ja Petri Repo. Illan aluksi kahvitarjoilu. Illan aikana on mahdollisuus tutustua ja ilmoittautua mukaan aikuistyön pienryhmiin.