Raamattu - ja rukouspiirit

Raamattu- ja keskusteluryhmä

parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 10 Kirkonkulman Violetissa

vielä 16.5.

Tule tutkimaan Raamattua, keskustelemaan ja rukoilemaan, Hanne Lukkarin luotsaamana.

Raamattuluennot Eedenistä itään ja takaisin

Lähetysteologi Jukka Norvannon luennot sunnuntaisin klo 17 seurakuntasalissa  seuraavan kerran  23.9.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ja tarvittaessa lastenhoito.

Raamattu- ja rukouspiiri

Kaikille avoin raamattupiiri joka keskiviikko klo 18 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Naisten raamattupiiri

sunnuntaisin klo 18 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa

6.5., 20.5. ja 27.5.

Lapset ovat tervetulleita mukaan!

Miesten raamattupiiri

maanantaisin klo 18.30 seurakuntatalon lounashuoneessa

Kansanlähetyksen raamattupiiri

parillisten viikkojen maanantaina klo 18 Kirkonkulman Violetissa, 3. krs

Muut pienryhmät

Aikuinen usko -ryhmä

Uskon ja elämän kysymyksistä kiinnostuneille etsijöille ja kyselijöille. Ryhmiä perustetaan lisää kiinnostuksen mukaan.

Ilmoittautumiset  Pauliina Nurmiselle, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi

Mukanaolo Aikuinen usko -ryhmässä antoi minulle ajatuksia ja välineitä omaan arkiseen kristillisyyteen. Salliva ilmapiiri mahdollisti pohdinnan erilaisten näkemysten ja kokemusten pohjalta ryhmän itse valitsemissa aiheissa tai ainakin niiden läheisyydessä pysyen.

Sirpa-Leena Arvinen-Lindroos