Tule mukaan tekemään lähetystyötä!

Tässä seurakunnassamme kokoontuvien lähetyspiirien ohjelma, muutoin voit lukea lisää lähetyksestä täältä.

Lähetyspiirit

Lähetyksen monet kasvot - Kirkon lähetyspiiri

Tiistaisin klo 14 Kirkonkulman nuortentilassa

22.5. Kirkonmäen menneisyydestä ja nykyisyydestä kertoo Jaakko Suokas, sanoin  ja kuvin. Tapaamme Elävän veden kappelissa.

Lähetyksen työpaja

on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu joka toinen maanantai klo 18 seurakuntatalon alakerrassa, syyskuun alusta alkaen.

Medialähetyspiiri

Syksyllä joka toinen tiistai klo 14 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6

Hanna-ryhmä

jatkuu syksyllä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.30 Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu 13

Ikkuna Palestiinaan -illat

Vanhankirkon salissa kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18 Vanhankirkon salissa, Kirkkotie 2

15.5. Piispa emeritus Wille Riekkisen kevään 2018 kuvia Pyhästä maasta

Raamattuteologina TT Wille Riekkinen on perehtynyt erityisesti Uuden testamentin teologiaan. Hän on opiskellut mm. Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa ja on johtanut lukuisia opintomatkoja Lähi-idän maihin.

--> Lue lisää!

Kenian piiri jatkuu syksyllä

Piirissä keskustellaan lähetystyöstä ja lauletaan Siionin kanteleesta.

keskiviikkoisin klo 14 Kammarissa

Kylväjän raamattu- ja lähetysillat jatkuvat syyskuussa

Loutin seurakuntakodilla, Harjutie 2, kerran kuussa tiistaisin klo 18.30

Lisää lähetystyöstä ja Järvenpään seurakunnan nimikkolähettien kuulumiset voit lukea Osallistu-sivulta.