Kolumbialainen tyttö kuva Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Tule mukaan tekemään lähetystyötä!

Tässä seurakunnassamme kokoontuvien lähetyspiirien ohjelma, muutoin voit lukea lisää lähetyksestä täältä.

Lähetyspiirit

Lähetyksen monet kasvot - Kirkon lähetyspiiri

Tiistaisin klo 14 Kirkonkulman nuortentilassa

27.11. Diakoniatyö, Marja Kosonen

11.12. Kauneimmat joululaulut

Lähetyksen työpaja

on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu joka toinen maanantai klo 18 seurakuntatalon alakerrassa, syyskuun alusta alkaen.

Kokoontumiskerrat:  19.11., 3.12.

Medialähetyspiiri

Syksyllä joka toinen tiistai klo 14 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6

20.11. Muistamme vainottuja kristittyjä
4.12.   Laulamme yhdessä, mukana kanttori Anne Viljamaa
18.12. Sat 7/Pars, Rauha Pulkkinen

Hanna-ryhmä

jatkuu syksyllä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.30 Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu 13

Hanna-työ eli Toivoa naisille –työ tukee maailman kärsiviä naisia ja rohkaisee heitä radio-ohjelmien kautta. Hanna-ryhmässä rukoillaan vaikeissa elämäntilanteissa elävien naisten puolesta.

Toivoa naisille –työ toimii 125 maassa ja radio-ohjelmia lähetetään 76 kielellä.

26.11. Raamatun naisia: Naisprofeetoista

17.12.  Raamatun naisia: Batseba

Ikkuna Palestiinaan -illat

Vanhankirkon salissa kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18 Vanhankirkon salissa, Kirkkotie 2

4.12.  “Nyt Betlehemiin!”                                                                                                                                                     Betlehem on palestiinalainen kaupunki muurien keskellä.  Jeesuksen syntymäkirkkoon tutustuu vuosittain yli miljoona turistia pikavierailulla kaupunkiin. Harvalla turistilla on aikaa tutustua Betlehemin todellisuuteen ja tavata paikallisia kristittyjä. Joulukuisessa illassamme tutustumme myös muihin palestiinalaisalueen pyhiinvaellus- ja turistikohteisiin.

--> Lue lisää!

ELYn lähetyspiiri kokoontuu seuraavan kerran helmikuusa

Piirissä keskustellaan yhdessä ja lauletaan Siionin kanteleesta.

keskiviikkoisin klo 14 Kammarissa

Kylväjän raamattu- ja lähetysillat jatkuvat keväällä

Loutin seurakuntakodilla, Harjutie 2, kerran kuussa tiistaisin klo 18.30

Lisää lähetystyöstä ja Järvenpään seurakunnan nimikkolähettien kuulumiset voit lukea Osallistu-sivulta.