Eka vauva -kerho

Tiistaisin klo 13-14.30 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Eka vauva -kerho on tarkoitettu ensimmäistä lastansa odottaville vanhemmille ja perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva.

Tervetuloa viettämään yhteistä hyvää hetkeä. Vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia kahvikupposen äärellä.

Taaperokerho

Tiistaisin klo 15-16.30 Kirkonkulman päiväkerhotilassa, Kirkkotie 6 (käynti Kirkonkulman oikean puoleisen sivun ovesta).

-Ti 11.12. Taaperoiden joulupolku Kirkonkulmassa. Kuljemme joulupolkua pitkin Kirkonkulman eri kerroksissa. Joululaulut rytmittävät matkaamme.

Yhdessäoloa ja tekemistä perheille, joissa noin 1-2 -vuotias taaperoikäinen lapsi. Myös pienemmät sisarukset tervetulleita.

Liikkuva perhekerho

Maanantaisin klo 9.30-11 seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 2.

Liikutaan yhdessä perheen kanssa. Mukaan juomapullo ja mukavat vaatteet.

Torstaituokio

Torstaisin klo 9.30-11 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Perhekerho aikuisille ja lapsille. Tämä kerho sopii hyvin myös esimerkiksi perhepäivähoitajille, isovanhemmille ja kummeille. Aloitamme Elävän veden kappelissa yhteisellä kirkkohetkellä, jonka jälkeen Kirkonkulman nuortentilassa kahvit ja mehut sekä yhteinen toimintatuokio.

Iltaperhekerho Olohuone

Maanantaisin klo 17.30–19 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

• Iltatoimintaa perheille ja kaikenikäisille lapsille sekä kouluikäisille kavereineen. Tarjolla pientä iltapalaa.

• Tervetuloa luomaan yhteinen olohuone!

Tapaamistuvat

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Maanantaisin klo 9.30-11
Loutin kerhotalossa, Harjutie 2.
Mankalan kerhohuoneella, Kytötie 73-75.

Tiistaisin klo 14-16
Jampan seurakuntakodilla, Pihkapolku 2.

Keskiviikkoisin klo 14-16
Turinatupa, Nummenkylän kerhotuvalla, Ruukkukatu 10.

Torstaisin klo 9.30-11
Haarajoen kerhohuoneessa, Haarajoenkatu 2.
Huom. Mankalan tapaamistupa on siirtynyt maanantaille.

Perjantaisin klo 9.30-11
Nummenkylän kerhotuvassa, Ruukkukatu 10.

kynttilää tekemässä