Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Perheiden retkipäivä pe 22.2. Leiriniemeen

Mukavaa talvista yhdessäoloa perheen kanssa. Ohjelmassa ulkoilua, askartelua ja leikkiä. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala.

Linja-autokuljetus lähtee klo 9 kirkon yläparkkipaikalta (Kirkkotie 1) ja kiertää Jampan seurakuntakodin (Pihkapolku 2) sekä Nummenkylän kerhotuvan (Ruukkukatu 10) kautta. Paluukuljetus lähtee Leiriniemestä klo 15 ja palaa samaa reittiä takaisin kirkon yläparkkipaikalle noin klo 15.30.

Hinta 6 €/aikuiset ja 3 €/lapset sisältäen ohjelman, kuljetuksen ja ruokailun. Alle 2-vuotiaat maksutta. Retkimaksu maksetaan sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Lisätietoja: Jonna Vehmassalo, p. 050 439 3450, etunimi.sukunimi@evl.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Perheleiri su-pe 17.-22.2.2019 Rautavaaran Metsäkartanossa

Leirillä ulkoillaan, lasketaan pulkkamäkeä, hiihdetään, paistetaan nuotiomakkaraa sekä vietetään mukavia iltoja pelaillen ja leikkien. Leirin aikana tehdään ainakin yksi vapaaehtoinen retki Vuokattiin, jossa on mahdollisuus lasketella, hiihtää, käydä kylpylässä tai Superparkissa omakustanteisesti.

Leirin ohjelma sopii parhaiten perheille, joissa on yli 5-vuotiaita lapsia.

Perheleirin hinta järvenpääläisille on 245 €,  0-4 -vuotiaille ilmainen. Ulkopaikkakuntalaisille hinta on 290 €. Leirimaksu sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kuljetukset.

Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai -huojennusta diakoniatoimiston kautta. Leirimaksu on mahdollista maksaa myös osissa ennen leirin alkua.

Lisätiedot: pastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906,  hanne.lukkari@evl.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lasten päiväleiri (2012-2014 synt.) 17.-19.6.2019 Leiriniemessä

Mukavaa yhdessäoloa, liikuntaa ja musiikkituokioita. Leirille lähdetään päivittäin kirkon alaparkkipaikalta klo 9. Paluu Järvenpäähän noin klo 15.30.

Leirimaksu 14 € / päivä

Lisätiedot:
Lastenohjaaja Anne Vuori, p. 050 462 4351

Ilmoittaudu mukaan tästä! (Ilmoittautuminen aukeaa 4.2.)

Kesän perheleirit Leiriniemessä

• ti-to 23.-25.7.2019

• pe-su 26.-28.7.2019

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään. Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille. Kesällä järjestetään kaksi leiriä. Leiripaikan voi saada toiselta leiriltä. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla.

Hinta 67 € / aikuinen ja 31 € / lapsi. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman. Jos tulet bussikuljetulla Kirkonmäeltä leiriniemeen, niin leirimaksuun lisätään 5€ / aikuinen. Bussikuljetus lapsille on ilmainen. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa.

Tästä verkkoilmoittautumiseen!

Lisätiedot: seurakuntapastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi.

lapset leirillä