Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Eskareiden retkipäivä la 5.5. Leiriniemeen

Leikkiä, ulkoilua, hiljentymistä ja mukavaa yhdessäoloa! Retkimaksu 13 €.  Lähtö kirkon alaparkkipaikalta klo 9 ja paluu takaisin noin klo 16. Lisätiedot retkestä: 050 408 1209.

Sähköinen ilmoittautuminen avoinna 1.4.-22.4.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Perheiden retkipäivä su 27.5. Tampereelle

Vierailemme Finlaysonin kirkossa, jossa toimii Lasten katedraali.

"Lapsiperheet voivat saada erilaisen kirkkokokemuksen avaamalla Finlaysonin kirkon oven. Siellä toimii Lasten katedraali, lasten oma kirkko, leikkisä kirkko! Sisällä riittää hämmästeltävää ja tutkittavaa, sillä kirkossa on ikuisia kertomuksia kuvaavia nukkealttareita. Kerrontanuket puhuttelevat myös aikuisia ja itse kirkko on kulttuurihistoriallinen kokemus.

Lasten katedraalissa on myös ns. lasten alttari, jossa on mahdollisuus leikkiä nukeilla ja eläimillä.  Kirkossa on myös rukoushelmiä, joita saa viedä  esirukousmaljaan alttarin luo. Lapsi voi myös ratsastaa keinuhevosilla ja ihastella kastepöytää."

Kuljemme kirkon läheisyydessä kilometrin mittaisen pyhiinvaelluspolun. Reitin varrella on  pysähdyksiä ja niiden aikana tekemistä. Tutkimme myös aarrearkun rukouksia ja laulamme vaelluslaulua.

Iltapäivällä pysähdymme leikkimään Pikku Kakkosen leikkipuistoon.

Retki toteutetaan omin eväin.

Hinta on 20€/aikuiset ja 10e/lapset. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Lisätiedot: lapsi- ja perhetyön pappi Anu Sorjonen, anu.sorjonen@evl.fi, p. 040 538 7141.

--> Ilmoittaudu verkossa!

Kummit, mummit ja papat
4.-6.6.2018 Valkealan kristillisellä opistolla

Tule viettämään yhteistä aikaa kesäleirille lapsenlapsesi tai kummilapsesi kanssa. Leirin teemana on lähetys. Mukana Minna Kotajärvi ja Anne Vuori.

Leirimaksu 185 € / aikuinen ja 85 € / lapsi.

Ilmoittautumiset Pauliina Nurmiselle  p. 050 577 4450.

Kesän perheleirit

Leiriniemessä

• ti-to 24.-26.7.2018

• pe-su 27.-29.7.2018

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään. Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille. Kesällä järjestetään kaksi leiriä. Leiripaikan voi saada toiselta leiriltä. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla.

Hinta 67 € / aikuinen ja 31 € / lapsi. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman. Bussikuljetus maksaa  5 € / aikuinen, lapset ilmaiseksi. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa.

Lisätiedot: lapsi- ja perhetyön pappi  Anu Sorjonen anu.sorjonen@evl.fi,  p. 040 538 7141.

--> Hae leirille!

Syysretki Repoveden kansallispuistoon
la-su 29.-30.9.2018

Syysretki on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille.

Päiväretkivaihtoehto
sopii kaikille, jotka jaksavat kävellä n. 5 km matkan vaihtelevassa maastossa. Kierrämme Ketunlenkin, jonka varrella on mm. Lapinsalmen riippusilta, Katajavuoren näköalapaikka sekä käsikäyttöinen lossi. Hyvät kengät ja säänmukainen vaatetus mukaan. Hinta 20 € / aikuinen, 10 € / lapsi. Omat eväät. Paikkoja retkelle n. 20. Paluu n. klo 18.

Yöretkellä
täytyy jaksaa kantaa yöpymisvarusteet rinkassa ja kävellä n. 10 km/päivä. Yöpyminen teltassa tai kodassa. Vaellamme kahtena päivänä Repoveden kansallispuistossa. Yövymme Karhulahden kodan pihapiirissä. Retkelle tarvitaan vaellusvarusteet: hyvät kengät, makuupussi ja mahdollisesti teltta (teltan saa tarvittaessa lainaan) sekä säänmukaiset vaatteet.

Yöretki on tarkoitettu aikuisille, mutta aikuisen kanssa mukaan voi lähteä yli 10-vuotias lapsi. Lyhyellä yövaelluksella on mahdollista harjoitella vaellustaitoja upeissa maisemissa, mutta turvallisissa olosuhteissa.

Lisätietoja retken varusteista, eväistä yms. ennakkotapaamisessa 5.9. klo 18. Hinta 30 € / aikuinen, 10 € / lapsi. Huom! Tämän lisäksi tulevat ruokailukustannukset. Paikkoja retkelle on n. 20. Paluu sunnuntaina n. klo 18.

Molempien retkien lähtö on la 29.9. klo 8 kirkon yläparkkipaikalta.

Lisätietoja retkestä antavat
Anu Sorjonen, p. 040 538 7141, anu.sorjonen@evl.fi ja
Kaisa Kalinen, p. 040 571 1107, kaisa.kalinen@evl.fi

Syksyn perheleiri pe-su 19.-21.10.2018 Leiriniemessä