Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Perheiden retkipäivä Leiriniemeen pe 23.2.2018

Retkellä ulkoillaan, askarrellaan ja pelaillaan yhdessä. Leiriniemessä tarjotaan lounas ja välipala. Lähtö klo 9 kirkon yläparkkipaikalta ja paluu noin klo 15.30.

Retken hinta 6 € / aikuinen ja 3 € / lapsi, alle 2-vuotiaat maksutta.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot: Jonna Vehmassalo, p. 050 439 3450, jonna.vehmassalo@evl.fi

Hiihtoloman leiri perheille 18.-23.2.2018 Rautavaaran Metsäkartanossa

Leirillä ulkoillaan, lasketaan pulkkamäkeä, paistetaan nuotiomakkaraa ja vietetään mukavia iltoja pelaillen ja leikkien. Leirin aikana tehdään kaksi vapaaehtoista retkeä. Ainakin toinen retkistä suuntautuu Vuokattiin, jossa on mahdollisuus lasketella, hiihtää, käydä kylpylässä tai Angry Birds superparkissa omakustanteisesti.

Leirin ohjelma sopii parhaiten perheille, joissa on yli 5 -vuotiaita lapsia. Ensikertalaiset ovat etusijalla. Leiripaikat vahvistetaan joulukuussa.

Leirimaksu sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kuljetukset. Hinta  235 € (Järvenpään seurakunnan jäsenet) ja 285 € (muut). 0-4 -vuotiaat maksutta. Maksuvapautusta tai huojennusta voi anoa diakoniatoimiston kautta. Mahdollisuus maksaa osissa ennen leirin alkua.

Lisätiedot: Anu Sorjonen, p. 040 538 7141, anu.sorjonen@evl.fi

Ilmoittautumislomake

Syksyn perheleiri pe-su 19.-21.10.2018 Leiriniemessä

Lisätietoja leiristä kevään aikana tällä sivulla. Ilmoittautuminen alkaa 1.5. Tiedustelut: Anu Sorjonen, p. 040 538 7141, anu.sorjonen@evl.fi

Syysretki Repojärven kansallispuistoon
la-su 29.-30.9.2018

Syysretki on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille.

Päiväretkivaihtoehto
sopii kaikille, jotka jaksavat kävellä n. 5 km matkan vaihtelevassa maastossa. Kierrämme Ketunlenkin, jonka varrella on mm. Lapinsalmen riippusilta, Katajavuoren näköalapaikka sekä käsikäyttöinen lossi. Hyvät kengät ja säänmukainen vaatetus mukaan. Hinta 20 € / aikuinen, 10 € / lapsi. Omat eväät. Paikkoja retkelle n. 20. Paluu n. klo 18.

Yöretkellä
täytyy jaksaa kantaa yöpymisvarusteet rinkassa ja kävellä n. 10 km/päivä. Yöpyminen teltassa tai kodassa. Vaellamme kahtena päivänä Repoveden kansallispuistossa. Yövymme Karhulahden kodan pihapiirissä. Retkelle tarvitaan vaellusvarusteet: hyvät kengät, makuupussi ja mahdollisesti teltta (teltan saa tarvittaessa lainaan) sekä säänmukaiset vaatteet.

Yöretki on tarkoitettu aikuisille, mutta aikuisen kanssa mukaan voi lähteä yli 10-vuotias lapsi. Lyhyellä yövaelluksella on mahdollista harjoitella vaellustaitoja upeissa maisemissa, mutta turvallisissa olosuhteissa.

Lisätietoja retken varusteista, eväistä yms. ennakkotapaamisessa 5.9. klo 18. Hinta 30 € / aikuinen, 10 € / lapsi. Huom! Tämän lisäksi tulevat ruokailukustannukset. Paikkoja retkelle on n. 20. Paluu sunnuntaina n. klo 18.

Molempien retkien lähtö on la 29.9. klo 8 kirkon yläparkkipaikalta.

Lisätietoja retkestä antavat
Anu Sorjonen, p. 040 538 7141, anu.sorjonen@evl.fi ja