Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Kesän perheleirit

Leiriniemessä

• ti-to 24.-26.7.2018

• pe-su 27.-29.7.2018

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään. Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille. Kesällä järjestetään kaksi leiriä. Leiripaikan voi saada toiselta leiriltä. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla.

Hinta 67 € / aikuinen ja 31 € / lapsi. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman. Bussikuljetus maksaa  5 € / aikuinen, lapset ilmaiseksi. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa.

Lisätiedot: lapsi- ja perhetyön pappi  Anu Sorjonen anu.sorjonen@evl.fi,  p. 040 538 7141.

--> Hae leirille!

Syysretki Repoveden kansallispuistoon
la-su 29.-30.9.2018

Syysretki on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille.

Päiväretkivaihtoehto
sopii kaikille, jotka jaksavat kävellä n. 5 km matkan vaihtelevassa maastossa. Kierrämme Ketunlenkin, jonka varrella on mm. Lapinsalmen riippusilta, Katajavuoren näköalapaikka, nuotipaikka sekä käsikäyttöinen lossi. Hyvät kengät ja säänmukainen vaatetus mukaan. Retkelle otetaan omat eväät. Huom! Reittiä ei voi kulkea rattaiden kanssa.  Lähtö lauantaina klo 8 kirkon yläparkkipaikalta. Paluu n. klo 18.

Paikkoja retkelle n. 20. Hinta 20 € / aikuinen, 10 € / lapsi.

-> Ilmoittautuminen - Vaihtoehto 1: Päiväretki

Yöretkellä
täytyy jaksaa kantaa yöpymisvarusteet rinkassa. Vaellamme kahtena päivänä Repoveden kansallispuistossa n. 10 km/päivä. Yöpyminen Karhulahden kodan pihapiirissä teltassa tai kodassa. Retkelle tarvitaan vaellusvarusteet: hyvät kengät, makuupussi ja mahdollisesti teltta (teltan saa tarvittaessa lainaan) sekä säänmukaiset vaatteet.

Yöretki on tarkoitettu aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille. Aikuisen kanssa mukaan voi lähteä myös 10 vuotta täyttänyt lapsi. Lyhyellä yövaelluksella on mahdollista harjoitella vaellustaitoja upeissa maisemissa ja turvallisissa olosuhteissa.

Lähtö lauantaina klo 8 kirkon yläparkkipaikalta. Paluu sunnuntaina n. klo 18.

Hinta 30 € / aikuinen, 10 € / lapsi. Huom! Tämän lisäksi tulevat ruokailukustannukset.

Lisätietoja retken varusteista, eväistä, reitistä yms. ennakkotapaamisessa 5.9. klo 18.

-> Ilmoittautuminen - Vaihtoehto 2: Yöretki

Molempien retkien lähtö on la 29.9. klo 8 kirkon yläparkkipaikalta.

Lisätietoja retkestä antavat
Anu Sorjonen, p. 040 538 7141, anu.sorjonen@evl.fi ja
Kaisa Kalinen, p. 040 571 1107, kaisa.kalinen@evl.fi

Syksyn perheleiri pe-su 12.-14.10.2018 Leiriniemessä

Huom! Seurakunnan Kevät 2018 -toimintaesitteessä virheellinen ajankohta. Oikea on 12.-14.10.2018.

Viikonloppuleirillä vietetään kiireetöntä aikaa perheen kesken. Leirillä on yhteistä tekemistä, saunomista ja makkaranpaistoa.

Lähtö kirkon alaparkkipaikalta perjantain klo 17.30 ja paluu sunnuntaina klo 16. Leirimaksu sisältää täysihoidon omin liinavaattein. Hinta 55 € / aikuinen ja 25 € / lapsi.

Lisätietoja leiristä antaa Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi

-> Ilmoittautuminen 1.5. alkaen