Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Syksyn perheleiri pe-su 12.-14.10.2018 Leiriniemessä

Viikonloppuleirillä vietetään kiireetöntä aikaa perheen kesken. Leirillä on yhteistä tekemistä, saunomista ja makkaranpaistoa.

Lähtö kirkon alaparkkipaikalta perjantain klo 17.30 ja paluu sunnuntaina klo 16. Leirimaksu sisältää täysihoidon omin liinavaattein. Hinta 55 € / aikuinen ja 25 € / lapsi. 

Lisätietoja leiristä antaa Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt ja leiri on täynnä.


Perheleiri su-pe 17.-22.2.2019 Rautavaaran Metsäkartanossa

Leirillä ulkoillaan, lasketaan pulkkamäkeä, hiihdetään, paistetaan nuotiomakkaraa sekä vietetään mukavia iltoja pelaillen ja leikkien. Leirin aikana tehdään ainakin yksi vapaaehtoinen retki Vuokattiin, jossa on mahdollisuus lasketella, hiihtää, käydä kylpylässä tai Superparkissa omakustanteisesti.

Leirin ohjelma sopii parhaiten perheille, joissa on yli 5-vuotiaita lapsia.

Perheleirin hinta järvenpääläisille on 245 €,  0-4 -vuotiaille ilmainen. Ulkopaikkakuntalaisille hinta on 290 €. Leirimaksu sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kuljetukset.

Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai -huojennusta diakoniatoimiston kautta. Leirimaksu on mahdollista maksaa myös osissa ennen leirin alkua.

Lisätiedot: pastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906,  hanne.lukkari@evl.fi    

--> Ilmoittaudu tästä! Ensikertalaiset ovat etusijalla. Leiripaikat vahvistetaan tammikuun alussa.

lapset leirillä