Musakerhot

Musakerho on maksuton, musiikkipainotteinen perhekerho alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Tervetulleita mukaan ovat myös perheen yli 3-vuotiaat sisarukset.

Musakerho kokoontuu kerran viikossa 1,5 tunnin ajan. Noin puoli tuntia kestävän musiikkiosuuden lisäksi kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu, vapaata seurustelua, leikkiä ja hartaushetki.

Musakerhoryhmät 2018-2019:

• Maanantaisin klo 9.30-11 Nummenkylän kerhotupa
  • Tiistaisin klo 9.30-11 Kirkonkulma
  • Torstaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalo
  • Perjantaisin klo 9.30-11 Kirkonkulma ja Laurilan seurakuntakoti

Haku musakerhoihin kaudelle 2018-2019

Haku musakerhoihin on keväisin. Kesken kauden on mahdollista aloittaa kerhossa, jos vapaita paikkoja on. Ryhmiin voi jäädä jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen jonna.vehmassalo(at)evl.fi. Viestissä mainittava lapsen/lasten nimi, syntymäaika, yhteystiedot ja toive kerhopaikasta.

Iltamusakerho

Tiistaisin klo 18-19 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Riihitie 2.
Avoin iltakerho alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa, ei ennakkoilmoittautumista.
Tervetuloa mukaan musiikkihetkeen!

lapset triangelia soittamassa