Päiväkerhot

Monipuolista toimintaa, yhteistä tekemistä, leikin lumoa 3-6 -vuotiaille lapsille. Lapset leikkivät, liikkuvat sisällä ja ulkona, askartelevat, laulavat ja hiljentyvät yhteisessä kynttilähetkessä.

Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa joko kaksi tai kolme tuntia kerrallaan. Kahden tunnin kerhot ovat aamupäivisin niissä kerhopisteissä, joissa on koululaisten iltapäivätoimintaa (Haarajoki, Kirkonkulma, Loutti ja Mankala).

Turvallisesta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Päiväkerhoryhmät 2018-2019:

Haarajoen kerhohuone: tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Jampan seurakuntakoti: tiistaisin ja torstaisin klo 9-12

Kirkonkulma: maanantaisin ja torstaisin klo 9-11 ja 13-16 sekä tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Laurilan seurakuntakoti: tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 sekä maanantaisin ja torstaisin klo 13-16

Loutin kerhotalo: tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Mankalan kerhohuone: tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Nummenkylän kerhotupa: maanantaisin ja torstaisin klo 13-16

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2018-2019

Haku päiväkerhoihin on keväisin, mutta kerhossa voi aloittaa myös kesken kauden, jos vapaita paikkoja on. Hakemuksen voi lähettää vapaamuotoisena osoitteeseen jonna.vehmassalo(at)evl.fi. Viestissä mainittava lapsen nimi, syntymäaika, huoltajien yhteystiedot sekä toive kerhopaikasta.

Huomioittehan hakiessanne valintaperusteet.

Valintaperusteet:

31.10.2018 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon elokuussa 2018.

28.2.2019 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon tammikuussa 2019, jos vapaita paikkoja on.

Teemme yhteistyötä Järvenpään kaupungin kanssa. Lapsella on mahdollisuus yhteen kerhopaikkaan joko seurakunnan päiväkerhossa tai kaupungin varhaiskasvatuskerhossa.

Valintaperusteista voidaan poiketa ainoastaan erityistapauksissa.

askartelua