Kesän perheleirit

Leiriniemessä

• ti-to 23.-25.7.2019

• pe-su 26.-28.7.2019

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään. Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille. Kesällä järjestetään kaksi leiriä. Leiripaikan voi saada toiselta leiriltä. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla.

Hinta 67 € / aikuinen ja 31 € / lapsi. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman. Jos tulet bussikuljetulla Kirkonmäeltä leiriniemeen, niin leirimaksuun lisätään 5€ / aikuinen. Bussikuljetus lapsille on ilmainen. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa.

Lisätiedot: seurakuntapastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi.

--> Leiripaikan hakuohjeet
--> Tästä verkkoilmoittautumiseen! (Linkki aukeaa 4.2.2019)

Leiriniemen laituri. Keravanjärvi.