virsinumeroita

Musiikki

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Järvenpään seurakunta on mukana myös Puistobluesissa.

Ajankohtaista - Adventin ja joulunajan 2018 konsertit

• Järvenpään Mieslaulajien perinteinen joulukonsertti ti 18.12. klo 18.30 ja 21 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Järvenpään Mieslaulajat, joht. Filip Häyrynen. Mikko Haapaniemi, urut ja piano. Liput 15 € ovelta.

--> Kauneimmat joululaulut Järvenpäässä
--> Kauneimmat joululaulut muualla
--> Muut adventin ja joulunajan tapahtumat Järvenpään seurakunnassa

Vuoden 2019 konsertteja

• Kevään musiikkitapaus! Maailmankuulu viulutaituri Ilya Gringolts esiintyy Virtuoosien matkassa -konsertissa ma 7.1. klo 19 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Locatellin taiturikonserttoja. Ilya Gringolts, viulu, Suomalainen barokkiorkesteri. Liput 15 € / 10 €.

Henkireikä-ilta

Henkireikä on hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille. Tule nauttimaan musiikista ja viettämään mukavaa iltaa. Henkireikä-illassa on lastenhoito. Lue lisää Henkireikä-iltojen omalta sivulta.