Nuoret

VIETÄ UNOHTUMATON VIIKKO RANSKAN TAIZÉSSA (K17+)

Vuosittain tuhannet nuoret ympäri maailmaa kokoontuvat Ranskan Taizéen ja viettävät viikon veljesluostarissa. Viikko koostuu rukoushetkistä, hiljentymisestä, työtehtävistä, raamatturyhmistä, leikeistä, lauluista ja nauruista sekä uusista ystävistä ja illanvietoista. Monen vuoden taukon jälkeen Järvenpään seurakunnan nuoret (K17+) ja nuoret aikuiset tekevät matkan Taizéhen 28.7.-4.8.2019.

--> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
 

NUORTEN MUSALEIRI 8.-10.2.2019 LEIRINIEMESSÄ

Oletko aina haaveillut omasta bändistä? Oletko unelmoinut poplaulajan urasta? Haluasitko tietää lisää sovittamisesta? Oletko kenties kiinnostunut laulujen tekemisestä; säveltämisestä ja sanoittamisesta? Nyt kaikkeen tähän on mahdollisuus!

Leiriniemessä järjestetään nuorten musaleiri 8.-10.2., jossa näitä asioita harjoitellaan. Opettajina toimivat mm. Exit -yhtyeestä tutut Jari Levy ja Make Perttilä. 

--> Lue lisää ja ilmoittaudu 1.2. mennessä! 
 

ISOSHAKU ALKAA! HIP HURRAA!

Kesällä 2019 järjestetään  rippileirejä, varhaisnuorten leirejä, perheleirejä sekä diakonian retkiä joihin tarvitaan isosia.

Isoshaku kesän leireille alkaa ti 8.1.2019 ja päättyy ti 29.1.2019 klo 20.30

 

Hakulomakkeita saa nuorisotyönohjaajilta, isoskoulutuksessa ja nuortenilloissa sekä sen voi tulostaa TÄSTÄ

Palauta hakulomake isoskoulutuksessa tai nuortenillassa tai viimeistään tiistaina 29.1.

Kirkkopihan aulassa olevaan postilaatikkoon. Palauttamaan pääsee vielä 20.30 asti.

(mikäli olet vaihdossa ja haluat hakea kesän leireille, ole yhteydessä nuorisotyönohjaajiin!)

 

HEI SINÄ NAKKI1! ILMOITTAUDU LEIRILLE!

LNAK1-koulutusleiri  on 18.-20.1.2019 Leiriniemessä. Leirillä opetellaan "Miten toimin ohjaajana" eri tilanteissa. Samalla tutustut paremmin muihin ryhmäläisiisi. Ohjelmassa tietysti saunomista ja hyvää ruokaa! Osa ohjelmasta toteutetaan ulkona joten varustaudu hyvillä ulkovaatteilla. Verkkoilmoittautuminen aukeaa 13.11.2018.

--> Ilmoittaudu leirille


NUORTEN TOIMINTA KEVÄÄLLÄ 2019

Tule sellaisena kuin olet.

Betonimessu joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18 

Nuoret kokoontuvat kerran kuussa tiistai-illan messuun, jossa mm. musiikki, ja oleminen on nuorekasta ja nuorten toteuttamaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Betonimessun kesto on noin tunnin. Betonimessun jälkeen on tarjolla kirkkomehut kirkon takaosassa. Kevään Betonimessut ovat 15.1. / 5.2. / 5.3. / 2.4. ja 7.5.

Nuorten Säbä Club keskiviikkoisin klo 17.30-19 seurakuntatalon hallissa (Kirkkotie 1) 

Peli-ilta toteutuu kuitenkin vain, jos vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu ennakkoon Säbä Clubin Facebook-ryhmässä. Ilmoittautua voi myös Säbä Clubin ohjaajalle, Roosalle, WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoja Säbä Clubista ja kutsulinkin WhatsApp-ryhmään saa nuorisotyönohjaaja Simo Horttanaiselta, p. 040 676 4743 tai simo.horttanainen@evl.fi

--> Säbä Club Facebookissa - liity mukaan!

Kitaratiimi keskiviikkoisin klo 18-19 Kirkonkulman kellarissa

Kitaratiimissä opetellaan sointupohjaisen kitarasäestyksen alkeita sekä säestämään mm. Nuoren seurakunnan veisuja ja tiimiläisten itse valitsemia helppoja biisejä. Oma kitara suositeltava, myös muutama seurakunnan kitara on käytettävissä. Kitaratiimi on maksuton. Kitaratiimin ohjaajina toimii Roosa-Reetta. Lisätietoja kitaratiimistä antaa nuorisotyönohjaaja Simo Horttanainen, p. 040 676 4743 tai simo.horttanainen@evl.fi

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6)

Nuorten illassa on mahdollisuus tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää mukavaa oleilua Kirkonkulman nuortentilassa. Pelailua, biljardia, lauleskelua sekä tietenkin yhteistä ohjelmaa! Tarjolla on yleensä pientä iltapalaa. Ilta päättyy hartauteen.

Ota yhteyttä

kappalainen

kasvatuksen työalajohtaja (kasvatus, rippikoulut)

nuorisotyönohjaaja vs.

Nuoret / Lnak 1 / SäbäClub / Kitaratiimi

nuorisotyönohjaaja, virkavapaa

Nuoret / Lnak 3