Nuoret

Nuorten toiminta keväällä 2018

Tule sellaisena kuin olet.

Betonimessu joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18

Nuoret kokoontuvat kerran kuussa tiistai-illan messuun, jossa mm. musiikki, ja oleminen on nuorekasta ja nuorten toteuttamaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Betonimessun kesto on noin tunnin. Betonimessun jälkeen on tarjolla kirkkomehut kirkon takaosassa. Kevään Betonimessut ovat 9.1. / 6.2. / 6.3. / 3.4. ja 8.5.

Nuorten Säbä Club keskiviikkoisin klo 17.30-19 seurakuntatalon hallissa (Kirkkotie 1)

Peli-ilta toteutuu kuitenkin vain, jos vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu ennakkoon Säbä Clubin Facebook-ryhmässä. Ilmoittautua voi myös Säbä Clubin ohjaajalle, Roosalle, WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoja Säbä Clubista ja kutsulinkin WhatsApp-ryhmään saa nuorisotyönohjaaja Jarski Niemeltä (040 043 1638).

--> Säbä Club Facebookissa - liity mukaan!

Kitaratiimi keskiviikkoisin klo 18-19 Kirkonkulman kellarissa

Kitaratiimissä opetellaan sointupohjaisen kitarasäestyksen alkeita sekä säestämään mm. Nuoren seurakunnan veisuja ja tiimiläisten itse valitsemia helppoja biisejä. Oma kitara suositeltava, myös muutama seurakunnan kitara on käytettävissä. Kitaratiimi on maksuton. Kitaratiimin ohjaajina toimii Jyry. Lisätietoja kitaratiimistä antaa nuorisotyönohjaaja Jarski Niemi (040 043 1638).

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6)

Nuorten illassa on mahdollisuus tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää mukavaa oleilua Kirkonkulman nuortentilassa. Pelailua, biljardia, lauleskelua sekä tietenkin yhteistä ohjelmaa! Tarjolla on yleensä pientä iltapalaa. Ilta päättyy hartauteen.

kasvatuksen työalajohtaja (kasvatus, rippikoulut)

nuorisotyönohjaaja vs.

Nuoret / Lnak 1 / SäbäClub / Kitaratiimi