Nuoret

Talven 2019 isoshaku NYT!

Isoshaku talven leireille (perheleiri, talviripari ja pääsiäisripari) on 14.-28.11. Seuraavan linkin kauttaa pääset täyttämään hakulomakkeen.

HUOM! Talvirippikoulun tapaamiseen ma 3.12. klo 18 toivotaan isoset mukaan! Huomaa myös ennakkoviikonloppu jo perjantaista. Huomioithan nämä, jos olet hakemassa ripari-isosen tehtäviin.

--> Hakulomake - Talven 2019 isoshaku

Ilmoittaudu nuorten leirille

Nuorten leiri on 30.11.-2.12. Leiriniemessä. Leiriohjelmassa on luvassa tutustumista, ryhmäytymistä, laulua, ulkoilua, saunomista ja tietysti hyvää ruokaa! Verkkoilmoittautuminen leirille on alkanut:

--> Ilmoittaudu nuorten leirille

Hei sinä Nakki1! Ilmoittaudu - leirille!

Nakki1-koulutusleiri  on 18.-20.1.2019 Leiriniemessä. Leirillä opetellaan "Miten toimin ohjaajana" eri tilanteissa. Samalla tutustut paremmin muihin ryhmäläisiisi. Ohjelmassa tietysti saunomista ja hyvää ruokaa! Osa ohjelmasta toteutetaan ulkona joten varustaudu hyvillä ulkovaatteilla. Verkkoilmoittautuminen aukeaa 13.11.2018.

--> Ilmoittaudu leirille

Nuorten toiminta syksyllä 2018

Tule sellaisena kuin olet.

Betonimessu joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18

Nuoret kokoontuvat kerran kuussa tiistai-illan messuun, jossa mm. musiikki, ja oleminen on nuorekasta ja nuorten toteuttamaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Betonimessun kesto on noin tunnin. Betonimessun jälkeen on tarjolla kirkkomehut kirkon takaosassa. Syksyn seuraavat Betonimessut ovat 2.10. / 6.11. ja 4.12.

Nuorten Säbä Club keskiviikkoisin klo 17.30-19 seurakuntatalon hallissa (Kirkkotie 1)

Peli-ilta toteutuu kuitenkin vain, jos vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu ennakkoon Säbä Clubin Facebook-ryhmässä. Ilmoittautua voi myös Säbä Clubin ohjaajalle, Roosalle, WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoja Säbä Clubista ja kutsulinkin WhatsApp-ryhmään saa nuorisotyönohjaaja Simo Horttanaiselta, p. 040 676 4743 tai simo.horttanainen@evl.fi

--> Säbä Club Facebookissa - liity mukaan!

Kitaratiimi keskiviikkoisin klo 18-19 Kirkonkulman kellarissa

Kitaratiimissä opetellaan sointupohjaisen kitarasäestyksen alkeita sekä säestämään mm. Nuoren seurakunnan veisuja ja tiimiläisten itse valitsemia helppoja biisejä. Oma kitara suositeltava, myös muutama seurakunnan kitara on käytettävissä. Kitaratiimi on maksuton. Kitaratiimin ohjaajina toimii Roosa-Reetta. Lisätietoja kitaratiimistä antaa nuorisotyönohjaaja Simo Horttanainen, p. 040 676 4743 tai simo.horttanainen@evl.fi

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6)

Nuorten illassa on mahdollisuus tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää mukavaa oleilua Kirkonkulman nuortentilassa. Pelailua, biljardia, lauleskelua sekä tietenkin yhteistä ohjelmaa! Tarjolla on yleensä pientä iltapalaa. Ilta päättyy hartauteen.

kasvatuksen työalajohtaja (kasvatus, rippikoulut)

nuorisotyönohjaaja vs.

Nuoret / Lnak 1 / SäbäClub / Kitaratiimi