Hengellinen pohdiskelu

Meissä kaikissa on kaipaus johonkin itseämme suurempaan. Täytämme sydämen tyhjyyttä helposti materiaalilla, kiireellä, tietämisellä tai millä milloinkin. Oleellisen äärelle löytää kuitenkin parhaiten pysähtymällä ja kuuntelemalla.

Sana sinulle
Hartauskirjoituksia jokaiselle pyhäpäivälle.

Radion aamu- ja iltahartaudet
Aamu-ja iltahartaudet kuullaan YLE Radio 1:ssä maanantaista lauantaihin. Hartaudet löytyvät myös Yle Areenasta ja osa tekstimuodossa kirkon sivuilta.

Latauspaikka
Latauspaikalla luetaan joka päivä muutaman jakeen pituinen raamatunkohta, jonka sanomaan syvennytään rukouksen ja mietiskelyn avulla.

Rukouksia
Valmiita rukouksia tästä ajasta ja satojen vuosien takaa.

Pisara
Pisara suuresta kertomuksesta lauantaisin Yle TV1 klo 15.10 ja myöhemmin Yle Areenassa.

Valohoito
Ajatuksia ja hartauksia pääkaupunkiseudun seurakunnista.

höyhen vedenpinnalla
"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon..." Matt. 11:28

Hartauskirjoituksia

Voit lukea Järvenpään seurakunnan työntekijöiden kirjoittamia hartauskirjoituksia alla olevien linkkien kautta. Kirjoitukset on julkaistu Keski-Uusimaa-lehdessä.

Elää ja rakastaa / Tarja Seppänen 24.4.2016