Seurakunnan verkkosivut ovat uudistuneet

24.1.2017 10.50

Tervetuloa! Olet Järvenpään seurakunnan uusilla verkkosivuilla!

Ajankohtaisen toiminnan, kuten kerhot ja ryhmät, löydät  etusivun keskeltä tapahtumakalenterista.

Apua ja tukea -sivuston alle on koottu seurakunnan palveluita erilaisissa elämäntilanteissa, kuten surun tai kriisin kohdatessa.

Osallistu-sivusto esittelee erilaisia mahdollisuuksia tulla mukaan tai toteuttamaan seurakunnan toimintaa.

Tutki uskoa ja Verkkokirkko -sivut tarjoavat sisältöä pohdiskelijalle ja etsijälle ja johdattavat linkein esimerkiksi rukouksiin ja hartauksiin.

Kirkko ja tilat -sivulta löytyvät nyt muiden yhteystietojen lisäksi myös tilojen sijaintikartat.

Toivomme, että löydät etsimäsi uusilta sivuiltamme sekä olet mukana tai innostut osallistumaan niin seurakunnan toimintaan kuin sen kehittämiseenkin!

Palaute sivuista on tervetullutta. Verkkosivuja voi aina muokata eivätkö ne ole koskaan täysin valmiit. Palautetta voit lähettää meille etusivulla olevan Palaute-linkin kautta.

Verkkosivu-uudistus on osa kirkon valtakunnallista hanketta, jossa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntien verkkosivut toteutetaan samassa verkkopalveluympäristössä.