Kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston jäsenet ja puheenjohtajiston

31.1.2017 15.52

Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi kokouksessaan 26.1.2017 kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä kirkkoneuvoston jäsenet kaksivuotiskaudeksi 2017–2018. Kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Jouko Porkka ja varapuheenjohtajana Matti Auranen.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana jatkaa Liisa Tuovinen. Kirkkoneuvoston jäsenet ovat (varajäsen suluissa) Henry Berg (Jenni Saarinen), Kaija Oksanen (Hanna Graeffe), Arvi Kekäläinen (Pekka Launonen), Esko Lappalainen (Jaakko Ketomäki), Pekka Luuk (Viljo Smed), Liisa Tuovinen, vpj. (Jaakko Kuusela), Kaija Tuuri (Emmi Mäkinen), Mirja Vakkuri (Leena Kämäri), Jukka Virkki (Jussi Mäkelä), Jarkko Åström (Terttu Sihvola-Rauttu).