Uutiset

Vapaaehtoisille ohjeita hautausmaan myrskytuhojen siivoukseen

17.8.2017 15.24

VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT HAUTAUSMAALLA

(Kuva on sunnuntailta myrskyn jälkeen.)

TORSTAI JA PERJANTAI 17.–18.8.2017

Tullessasi siivoustalkoisiin työpäivän jälkeen, löydät haravan siunauskappeliin johtavan rampin seinustalta. Ellet ole ilmoittautunut tehtävään aiemmin, ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi Tarja Karhulle 050 363 2466 tekstiviestillä. Ehtiessäsi toimistolle ennen klo 16.00 voit ilmoittautua mukaan täyttämällä henkilötietosi lomakkeelle. Ilta-aikaan haravat palautetaan huoltorakennuksen sisäpihan seinustalle. (Muilta osin ohjeet samoin kuin alla.) Arkisin työskennellään klo 19 asti.

Tiedoksi: Yleisö-WC on sulkeutuu klo 20 arkena ja klo 18 viikonloppuna.

 

LAUANTAI 19.8.2017

Ennen tehtävän vastaanottoa:

Ellet ole aiemmin ilmoittautunut tähän tehtävään, lähetä tekstiviestillä nimesi ja puhelinnumerosi Tarja Karhulle numeroon 050 363 2466. Hän ottaa sinuun yhteyttä maanantaina. Rekisteröinti on tarpeen koska seurakunta vakuuttaa kaikki vapaaehtoisensa. 

Aikataulu:

Tehtäviin voi tulla klo 9.00–15.00. Löydät työntekijän kello 9.00 siunauskappelilta. Mikäli tulet paikalle myöhemmin, löydät haravan siunauskappeliin johtavalta luiskalta. Jos lähdet iltapäivällä noin kello 15.00, palautathan haravan huoltorakennuksen sisäpihan seinustalle. Lähtiessäsi aiemmin palauta se samaan paikkaan, josta sen noudit eli siunauskappeliin johtavan luiskan seinustalle.

Otathan huomioon:

Lauantaina on useampia hautajaisia ja hautajaissaattueiden ohittaessa niitä kunnioitetaan seisten ja työntekoa jatketaan vasta saattueen mentyä. Hautajaissaattueen kokoontuessa siunauskappelin edessä vältetään työskentelyä lähistöllä.

Tehtävän kuvaus:

Oksat, risut ja havut käytäviltä ja nurmialueilta kerätään isoihin kasoihin käytävien reunoille.  Pienempiä puunrunkoja voi myös vetää kasoihin. Kivimuurin vieressä metsän reunassa, osastolla M0, olevat isot oksat voi kerätä aidan ulkopuolelle kasaan.

Tärkeää:

Vältä kulkemasta teippien merkitsemän alueen sisällä ja osin kaatuneiden puiden lähellä. Varotaan kosketusta hautakiviin.

 

SUNNUNTAI 20.8. on lepopäivä, silloin ei ole siivoustalkoita.

VIIKKO 34 ARKIPÄIVISIN

Ilmoittaudu ensisijaisesti aamuisin kello 8.00 hautausmaan toimistolla. Samalla voit täyttää henkilötietosi lomakkeelle. Tiedotamme tarkemmin ensi viikon alussa.

« Uutislistaukseen