Opintoavustus kirkon tehtäviin opiskeleville

28.10.2017 20.47

Järvenpään seurakunta tukee kirkon tehtäviin opiskelevien opintoja myöntämällä opintoavustuksia. Opintoavustuksia myönnettäessä otetaan huomioon seuraavat tekijät:

- Hakija  on Järvenpään seurakunnan jäsen tai aktiivinen jäsen seurakunnassa ennen opintoihin siirtymistä opiskelemaan toiselle paikkakunnalle.

- Opiskelija valmistuu kirkon tehtävään tai sosiaali- ja kasvatuksen alan tehtävään, joka soveltuu kirkon työhön.

Opintoavustus voidaan myöntää hakijalle ainoastaan kerran samaan tutkintoon. Opintoavustusta ei voida myöntää seurakunnan vakituisessa työ- tai virkasuhteessa olevalle työntekijälle.

Vapaamuotoisessa opintoavustushakemuksessa tulee käydä ilmi suunnitelma avustuksen kohdentamisesta, opintorekisteriote (ilman tätä hakemusta ei voida käsitellä) ja henkilötiedot ja pankkiyhteystiedot.

Hakemukset lähetetään 17.11.2017 mennessä osoitteella: Järvenpään seurakunta, Maria Puotiniemi/ Kasvatusjohtokunta, PL 54, 04401 Järvenpää tai sähköpostin liitetiedostona maria.puotiniemi@evl.fi. Tiedusteluihin vastaa koulu- ja oppilaitostyön pastori Maria Puotiniemi 040 689 5299.