Kolehdin voi maksaa myös kortilla

1.12.2017 12.02

Järvenpään kirkossa otetaan 1. adventtina 3.12.2017 käyttöön maksupäätelaite, jolla kolehtiin voi osallistua myös kortilla. Messuun tulee kirkon takaosan pöydälle maksupääte, jossa seurakuntapastori Hanne Lukkari on neuvomassa laitteen käytössä ja antaa kuitin lahjoituksesta. Maksupäätteessä on myös lähimaksuominaisuus, jolla voi korttia vilauttamalla maksaa alle 25 € summia. Muut maksutavat vaativat PIN-koodin.

Nyt voi antaa lahjoituksensa kolehtiin nekin, joilla ei ole käteistä rahaa mukanaan. Viime aikoina yhä useammin on toivottu tällaista mahdollisuutta ovat seurakunnan papit kertoneet. Maksupäätelaite on lainassa seurakunnan kirpputorilta, joka ei ole auki sunnuntaisin.

Kuvassa seurakuntapastori Hanne Lukkari on kirpputorilla diakonian työntekijän Seija Heiskasen maksupääteperehdytyksessä.