Seurakuntamestarin toimi avoinna

5.6.2018 22.33

Järvenpään seurakunta hakee ammattitaitoiseen joukkoonsa seurakuntamestaria vakituiseen toimeen. Työalueisiin kuuluvat seurakunnan kiinteistöt, joten ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Seurakuntamestarin työhön kuuluu asiakaspalvelua, tilojen järjestely ja valvonta, siivous, osittainen kiinteistöjen- ja piha-alueiden hoito, kirkollisten tilaisuuksien yleisjärjestelyt ja käytännön valmistelut, avustaminen kirkollisissa tilaisuuksissa sekä esimiehen antamat muut tehtävät. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijan eduksi katsotaan suntion ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja soveltuva työkokemus. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toimeen valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät ja ääni- ja valotekniikan hallinta katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka on 1935,12 eur/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES:n mukaista jaksotyöaikaa, joka on 116,15 tuntia / kolmen viikon jaksossa. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Seurakuntamestarin toimen vastaanottamisesta sovitaan erikseen. Toimi tulee ottaa kuitenkin ottaa vastaan viimeistään 15.10.2018 alkaen.

Hakemukset ja CV:t pyydetään perjantaihin 6.7.2018 klo 15 mennessä sähköpostiosoitteeseen janne.nordstrom@evl.fi tai kirjallisesti osoitteella Järvenpään seurakunta, Kirkkotie 1, 04400 Järvenpää. Kuoreen merkintä ”Järvenpään seurakuntamestari”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antavat ylläpitopäällikkö Janne Nordström puh. 050 409 0643 sekä kiinteistöpäällikkö Riku Puustelli puh. 050 529 0654. Haastattelut sovitaan ajalle 13.- 17.8.2018.