Proggis laulamisesta innostuneille 13-19 -vuotiaille

21.9.2018 16.22

Anne Viljamaa on yksi proggiksen vetäjistä Anne Viljamaa on yksi proggiksen vetäjistä.

Järvenpään seurakunta etsii laulajia kirkon 50-vuotijuhlavuoden kunniaksi perustettavaan nuorten projektikuoroon. Syksyn projekti sopii kaikille laulamisesta innostuneille 13-19-vuotiaille nuorille.

- Musiikkitreenejä on kahdeksan. Keikalle pääsemme adventtina.  Silloin on nuorille oma juhlamessu 50 vuotta täyttävässä Järvenpään kirkossa, kertoo kanttori Anne Viljamaa, yksi projektin vetäjistä.

Lauluryhmää säestää Make Perttilän luotsaama nuorten messubändi.

- Ohjelmistossa on Maken tekemiä uusia vetäviä sovituksia kuten Antti Tuiskun ”Rukous” ja Juha Tapion "Sitkeä sydän". Hoosiannakin lauletaan reggae-versiona.

Mistä idea lähti?

- Meillä on seurakunnassa tosi paljon kuoroja, mutta nuorten riemu laulamisen kautta puuttuu. Koska nuorilla on paljon harrastuksia, lyhyt projektikuoro sopii monille paremmin.

- Mukaan voi tulla kuka vain nuori.  Joukon mukana pärjää vähän heikompikin laulaja. Tämä on hyvä tilaisuus kehittää omaa musiikillista puolta, päästä esiintymään ja saada kokemusta yhteislaulusta.

Lauluja harjoittavat ammattimuusikot, seurakunnan kanttorit Anne, Heikki Ruokonen, Mikko Haapaniemi ja Toni Hintsala.

-  Hienoon proggikseen voi lähteä vain tulemalla paikalle ensimmäiseen treeniin, Anne Viljamaa vinkkaa.

Innostava musiikkiprojekti starttaa Vanhassa kirkossa torstaina 4. lokakuuta kello 17.

----

Kuoron harjoitusajat: to 4.10., to 25.10., to 1.11., to 8.11. ja to 15.11. klo 17-19, la 24.11. klo 12-17 sekä to 29.11. klo 17-19.

Projektikuoro esiintyy 1. adventtisunnuntaina 1.12. klo 14 Nuorten messussa Järvenpään kirkossa.

Tiedustelut:
Anne Viljamaa