Uutiset

Taloustoimiston toimistopäällikön määräaikainen virka haettavissa - hakuaikaa jatkettu

9.1.2019 23.36

Järvenpään seurakunnassa on haettavana taloustoimiston toimistopäällikön määräaikainen virka. Määräaikaisuus jatkuu 31.12.2020 asti. Mahdollisesti virka voidaan vakinaistaa määräajan jälkeen.

Hakuaikaa on jatkettu ke 30.1.2019 klo 13 saakka. Jo lähetetyt hakemukset ovat edelleen voimassa.

Toimistopäällikön tehtäviin kuuluu talousjohtajan tehtävien jakaminen ja hänen sijaistaminen sekä taloustoimiston muita tehtäviä ja sijaistamisia. Toimistopäällikkö toimii taloustoimiston kahden muun työntekijän lähiesimiehenä.

--> Tehtävänkuvaus

Hakijalta edellytetään projektivirkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa sekä riittävää perehtyneisyyttä julkisyhteisön talouteen ja hallintoon. Eduksi luetaan hyvä SAP osaaminen. Viran palkka on vaativuusryhmässä 602 ja peruspalkka on 3439,74 €/kk. Lisäksi on mahdollisuus vuosisidonnaisen palkanosaan kokemuksen mukaan max 15 %. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemusten on oltava perillä ke 30.1.2019 klo 13 mennessä sähköisesti: jarvenpaan.seurakunta@evl.fi

Tiedustelut:
talousjohtaja Kari J. Hietala
kari.j.hietala@evl.fi

Järvenpään seurakunnan visiona on olla yhteisöllinen, osallistava ja ihmisläheinen yhteisö, jonka sanoma kristillisestä uskosta, toivosta ja rakkaudesta kuuluu ja vaikuttaa Järvenpäässä ja kaikkialla maailmassa.