Järvenpään seurakuntien pastorit koolla kristittyjen ykseyden rukouspäivänä

18.1.2019 11.53

IMG_20190118_093614_THUMB.jpg

Kristittyjen ykseyden rukouspäivänä 18.1. vietettiin aamukahvi- ja rukoushetki seurakuntakeskuksen takkahuoneessa eri järvenpääläisten seurakuntien pastoreiden kanssa.

Mukana olivat isä Kimmo Kallinen ortodoksiseurakunnasta, johtava pastori Risto Vappula Järvenpään Vapaakirkosta, pastori Michael Hopkins Vineyard Uusimaa -seurakunnasta sekä luterilaisen seurakunnan pastorit Maria Puotiniemi, Hanne Lukkari ja Petri Repo.

Aamukahvihetki päättyi yhteiseen rukoukseen Järvenpään ja kaikkien sen asukkaiden ja seurakuntien puolesta.

Myös tulevan sunnuntain messussa Järvenpään kirkossa huomioidaan tänään alkanut ekumeeninen rukousviikko. Tervetuloa mukaan messuun sunnuntaina 20.1. klo 10 Järvenpään kirkkoon.

--> Lisätietoa ekumeenisesta rukousviikosta 2019