Järvenpään seurakunnan hautausmaan kesätyöpaikat

KAUSIPUUTARHURI

Järvenpään seurakunta palkkaa kesäkaudeksi 2022 kausityöntekijän Järvenpään seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja ylläpitotehtäviin.

• Hakijalla tulee olla puutarhurin tutkinto tai pidemmälle edenneet puutarhuriopinnot.
  • Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt. Ajokortti on tehtävässä pakollinen.
  • Tehtävään vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.
  • Palvelussuhde on kokopäiväinen sekä määräaikainen. Viikkotyöaika on 38,15 tuntia. Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 401 mukainen.
  • Järvenpään seurakunta on savuton seurakunta.
  • Hakemukset pyydämme lähettämään --> sähköisen hakulomakkeemme kautta.
  • Hakemukset palautettava 13.2.2022 mennessä.
  • Valinta tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Haastattelukutsut lähetetään asianosaisille. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitus valituksi tulleelle lähetetään 31.3.2022 mennessä.

Tiedustelut:

KAUSITYÖNTEKIJÄ

Järvenpään seurakunta palkkaa kesäkaudeksi 2022 kausityöntekijöitä hautausmaiden hoito- ja ylläpitotehtäviin. Palkkaamme lisäksi kolme henkilöä, jotka osallistuvat hautausmaatyön ohella suntion tehtäviin siunauskappelilla.

• Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt. Ajokortti on osassa tehtäviä pakollinen.
  • Palvelussuhteet ovat kokopäiväisiä sekä määräaikaisia. Palvelussuhteen kesto on 3-6 kk. Palkkaus on KirVESTES:n mukainen.
  • Järvenpään seurakunta on savuton seurakunta.
  • Hakemukset pyydämme lähettämään --> sähköisen hakulomakkeemme kautta.
  • Hakemukset tulee lähettää 13.2.2022 mennessä.
  • Valinnat tehdään hakemusten ja haastatteluiden perusteella. Haastattelukutsut lähetetään asianosaisille. Työpaikkoja täytetään jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitus kaikille valituiksi tulleille 31.3.2022 mennessä
  • --> Sähköinen hakulomake.

Tiedustelut

KESÄTYÖNTEKIJÄ

Järvenpään seurakunta palkkaa kesäkaudeksi 2022 kesätyöntekijöitä hautausmaiden hoito- ja ylläpitotehtäviin.

• Palvelussuhteen kesto 2-3 kk. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt. Palvelussuhteen kesto 1 kk. Palkkaamme kaksi 16-18 vuotiasta henkilöä avustaviin tehtäviin.
  • Palvelussuhteet ovat kokopäiväisiä sekä määräaikaisia.
  • Palkkaus on KirVESTES:n mukainen.
  • Järvenpään seurakunta on savuton seurakunta.
  • Hakemukset pyydämme lähettämään --> sähköisen hakulomakkeemme kautta.
  • Hakemukset tulee lähettää 13.2.2022 mennessä.
  • Valinnat tehdään hakemusten ja haastatteluiden perusteella, haastattelukutsut lähetetään asianosaisille. Työpaikkoja täytetään jo hakuaikana, sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitus kaikille valituiksi tulleille 31.3.2022 mennessä.
  • --> Sähköinen hakulomake.

Tiedustelut:

SÄHKÖINEN HAKULOMAKE