Diakoniavastaanotot

Ajanvarausaikoina Sinulle varataan aika diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

DIAKONIA AUTTAA
kun elämässä on vaikeaa.


Ajanvaraus 4–18.12. ma ja to klo 9–11 puhelimitse 050 571 1889 tai paikan päällä Kirkkopihan diakoniatoimistossa, os. Kirkkotie 3 C. Viimeinen mahdollisuus varata aika tämän vuoden puolelle on ma 18.12. Diakoniatoimisto on suljettuna 19.12.2023–5.1.2024. Ajanvaraus diakoniavastaanotolle jatkuu ma 8.1.2024 klo 10–11.

Diakoniavastaanotolle voit ottaa yhteyttä  eri tilanteissa, kun kaipaat tukea elämääsi. Diakoniatyöntekijät auttavat, kun kaipaat kuuntelijaa tai haluat keskustella mieltäsi painavista asioista esim. ihmissuhteisiin, terveyteen, työttömyyteen, päihteisiin tai hengellisiin asioihin liittyen. Voit saada myös ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa taloudellista apua. Taloudellinen apu on tavallisesti kertaluontoista. Diakoniatyöntekijän kanssa tilanteestasi keskustellaan kokonaisvaltaisesti, yhdessä ratkaisuja ja toimintakeinoja etsien. Taloudellisen avuntarpeen kartoittamista varten, otathan jo ennakolta mukaasi verkkopankkitunnukset tai tiliotteet sekä mahdolliset toimeentulotukipäätökset ja muut tositteet tuloistasi ja menoistasi. 
 
Tehtävämme on lievittää inhimillistä hätää ja välittää Jumalan rakkautta. Tarjoamme apua hengelliseen, henkiseen ja aineelliseen ahdinkoon.  Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia ja maksuttomia.

 

Ylhäällä Lauri Ijäs, Sanni Kirjavainen, Mirka Rotola-Pukkila ja Pia Valonen. Alhaalla Isabel Hirvi (vasemmalla), Merja Korhonen, Mervi Salminen, Heli Bergholm, Marketta Hyytiäinen ja Anni Rusi.

 

Lomakkeet tulostettavaksi

--> Maksuvapautuslomakkeet

Kirkon diakonia - oikeus ihmisarvoiseen elämään

Työntekijöiden yhteystiedot>