Nita Laine, Marketta Hyytiäinen, Pia Valonen, Mirka Rotola-Pukkila, Keijo Ruuskanen, Heli Bergholm ja Katariina Autero. 

Diakoniavastaanotot

Ajanvarausaikoina Sinulle varataan aika diakoniatyöntekijän vastaanotolle. Voit varata ajan soittamalla diakoniatoimistoon.

DIAKONIA AUTTAA
kun elämässä on vaikeaa.


Ajanvaraus ma ja to klo 10-11, p. 050 571 1889, koronavirusepidemian aikana ajanvaraus ainoastaan puhelimella tai jättämällä soittopyyntö kirkkoherranvirastoon tai Jampan seurakuntakodin postilaatikkoon.

 

Diakoniavastaanotot 

Diakoniavastaanotolle voit ottaa yhteyttä  eri tilanteissa, kun kaipaat tukea elämääsi. Diakoniatyöntekijät auttavat, kun kaipaat kuuntelijaa tai haluat keskustella mieltäsi painavista asioista esim. ihmissuhteisiin, terveyteen, työttömyyteen, päihteisiin tai hengellisiin asioihin liittyen. Voit saada myös ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa taloudellista apua. Taloudellinen apu on tavallisesti kertaluontoista. Diakoniatyöntekijän kanssa tilanteestasi keskustellaan kokonaisvaltaisesti, yhdessä ratkaisuja ja toimintakeinoja etsien. Taloudellisen avuntarpeen kartoittamista varten, otathan jo ennakolta mukaasi verkkopankkitunnukset tai tiliotteet sekä mahdolliset toimeentulotukipäätökset ja muut tositteet tuloistasi ja menoistasi. 
 
Tehtävämme on lievittää inhimillistä hätää ja välittää Jumalan rakkautta. Tarjoamme apua hengelliseen, henkiseen ja aineelliseen ahdinkoon.  Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia ja maksuttomia.

Kirkkopihan diakoniatoimisto, Kirkkotie 3 
Jampan diakoniatoimisto, Pihkapolku 2

 

Lomakkeet tulostettavaksi

--> Maksuvapautuslomakkeet

Kirkon diakonia - oikeus ihmisarvoiseen elämään

Työntekijöiden yhteystiedot>