Haluaisitko ryhtyä arjen

Raha-asianeuvonnan vapaaehtoiseksi?

Järvenpään seurakunta suunnittelee vapaaehtoisten antamaa neuvontaa raha-asioissa. Vapaaehtoisille järjestetään Raha-asianeuvonta RARI koulutusta kolmena arki-iltana ja yhtenä lauantaipäivänä syksyllä 2019.

Neuvonta on yksilöllistä ja määräaikaista keskusteluapua, johon voi sisältyä auttamista mm. avustusten hakemusten teossa. Keskusteluapu on luottamuksellista. Pareittain työskentelevät vapaaehtoiset tapaavat asiakkaan seurakunnan tiloissa 2-5 kertaa, noin tunnin kerrallaan. Sovellut Rarin vapaaehtoiseksi, jos oma taloudenhallintasi on kunnossa ja tulet toimeen niin ihmisten kuin numeroidenkin kanssa. Tule koulutukseen niin saat lisätietoa toiminnasta. Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan ja heille kerrotaan koulutuksen sisällöstä ennen koulutusta.

Ilmoittaudu Rari-koulutukseen alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Lisätiedot:

Marja Kosonen
diakonian asiantuntija
marja.t.kosonen@evl.fi

--> Katso lisää Helsingin RARI-toiminnasta

Ilmoittaudun mukaan arjen Raha-asianeuvonnan koulutukseen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.