Järvenpään seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi 21.5.2023 pitämässään kokouksessa kanttorin virkaan Korson seurakunnan kanttori Airi Saloniemen. Hakijoita virkaan oli kahdeksan. 

- Valintakokeissa Saloniemi osoitti olevansa kokenut ja monipuolinen muusikko, kehuu johtava kanttori Mikko Haapaniemi

- Odotamme innolla yhteistyötä Airin kanssa ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi mukaan Järvenpään seurakunnan vilkkaaseen musiikkielämään.

Airi Saloniemi on valmistunut vuonna 2011 ja Korson seurakunnassa Saloniemi on toiminut kanttorina vuodesta 2014 lähtien. Järvenpään seurakunnassa hän aloittaa ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävät B-kanttorin tehtävät 1.9.2023.

- Olen onnellinen, että saan tulla Järvenpään seurakuntaan kanttoriksi. Seurakunta on tunnettu musiikkipainotteisuudestaan ja kanttorin työtä arvostetaan: sellainen ympäristö kannustaa tekemään parhaansa, ja muusikko kokee työnsä merkitykselliseksi, Airi Saloniemi kertoo.

- Kävin Heikki Ruokosen läksiäiskonsertissa ja vaikutuin. Järvenpääläiset käyvät kirkossa ja harrastavat musiikkia. Tunnelma oli lämmin ja haikea, ja se kertoo, että kaikilla on hyvä olla. Kun aloitan työni syksyllä, toivon että löydän kanssanne luontevan tavan toimia ja mahdollisimman moni kokee kirkon musiikin edelleen omakseen.