Vihille Vanhankyläniemessä – vietä häät luonnon helmassa

Järvenpään seurakunta tarjoaa avioliittoa harkitseville persoonallisen ja mutkattoman tavan mennä naimisiin elokuussa 2021.

Seurakunnan papit vihkivät pareja Suomen luonnon päivänä 28.8. Vanhankylännimessä vehreän luonnon keskellä, puukujan siimeksessä. Halutessaan vihkipari pääsee vihkipaikalta pois tai vihkipaikalle kirkkoveneellä Rantapuistosta tai muusta sovitusta paikasta. Seurakunta järjestää tilaisuuteen tarvittaessa myös musiikin.

Noudatamme tuolloin vallitsevia koronasuosituksia, jotka ovat toivottavasti helpottuneet elokuulle mentäessä. Kirkkovenekyydin hoitaa erillistä korvausta vastaan Keravan Urheilijoiden soutujaosto.

Vapaita aikoja voi tiedustella kirkkoherranvirastosta p. 09 271 941, avoinna ma-ke klo 9-15, to klo 9-17 ja pe klo 9-14.
Kirkkovenekyydin lisätiedot ja varaukset 28.6. alkaen kirkkoherra Vesa Koivisto, vesa.koivisto@evl.fi, p. 050 345 2415. Vihkivaraukset viimeistään 13.8. mennessä.