Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma 13.12. klo 18

Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla ja Facebook-sivuilla

Sunnuntaina 13.12. klo 18 on luvassa hienoa musiikkia suoraan Kauneimpien Joululaulujen syntysijoilta, Suomen Lähetysseuran Lähetyskirkosta. Antti Vuoren 11-henkisen orkesterin solistina laulaa Camilla Bäckman, joka on viettänyt viime vuodet ulkomailla Cirque du Soleil’n solistina. Liity mukaan laulamaan!

Lähetyskirkon Kauneimmat Joululaulut on tuttu tapahtuma Camilla Bäckmanille entuudestaan. Hän oli mukana solistina kuusi vuotta sitten ja sitä ennen viulistina. Joululaulut ovat hänelle rakkaita jo lapsuudesta, ja hän on esittänyt niitä paljon kirkossa.

– Joululauluista tulee mieleen muistot isoista sukujouluista mummolassa. On jännä, miten joka vuosi laulamme niitä samoja lauluja ja silti ne vievät aina uudestaan tosi syvälle, aikojen taakse lapsuuteen ja kauemmaksikin, Camilla kertoo.

– Tulossa on tosi kaunis tapahtuma ja ihanaa, että voimme näin tulla yhteen ja järjestää tämän kaikista rajoituksista huolimatta. Antti Vuori on huikea sovittaja ja kokoaa aina yhteen upeat muusikot.

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma saa ensiesityksensä 13.12. klo 18 Suomen Lähetysseuran YouTubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä-kanavalla sekä LähetysseuranLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Kauneimpien Joululaulujen Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, missä se on katsottavissa 6.1.2021 asti. Laulujen sanat tulevat näkyviin ruutuun, jotta katsojien on helppo laulaa mukana kotioloissa.

Tilaisuuden juontavat Lähetysseuran Thaimaan-työntekijä Jyrki Markkanen ja Tansanian-työntekijä Virve Rissanen. Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten hyväksi: kauneimmatjoululaulut.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kauneimmat Joululaulut -orkesteri

• Antti Vuori, musiikin johto, sovitukset ja kitara