YouTube-video

Vanhankirkon alasali on hiljattain remontoitu ja sisustettu uudelleen. Uudistetusta tilasta tulee seurakunnan aikuis- ja lähetystyön uusi toimitila. Tilassa on viikoittain erilaisia piirejä ja sinne on mahdollista kokoontua yhteen vapaamuotoisesti useamman kerran viikossa.

Tila otetaan käyttöön syksyllä 2020, mutta sillä ei kuitenkaan ole vielä sopivaa nimeä. Niinpä käynnistämme nyt nimikilpailun. Keksi Vanhankirkon alasalille nimi ja kerro samalla ideasi tai ehdotuksesi siitä millaista toimintaa haluaisit siellä olevan. Aikuistyön tiimi valitsee tilalle nimen toukokuun puolivälissä. Voittaneen ehdotuksen tehnyt henkilö saa herkkukorin. Palauta ehdotuksesi viimeistään 13.5. mennessä oheisen kaavakkeen avulla, niin voit olla vaikuttamassa seurakunnan toimintaan.

Kiitos vastauksestasi.

Osallistu nimikilpailuun!