Retki Vivamon Raamattukylään to 6.6.2019

Lähde mukaan retkelle Vivamon Raamattukylään 6.6. katsomaan raamattunäytelmiä Laupias samarialainen ja Paratiisin portit.

Retkelle lähdetään bussilla klo 9 kirkon alaparkkipaikalta. Ensimmäinen esitys, Laupias samarialainen alkaa klo 11, jonka jälkeen syödään lounas.  Paratiisin portit –näytelmä alkaa klo 14.  Takaisin Järvenpäässä olemme n. klo 17.

Retken hinta on aikuisilta 30 € ja lapsilta (4-12v) 10 €, sisältäen molemmat näytelmät, lounaan ja kuljetukset.

Ilmoittaudu viimeistään 28.5.2019 seurakunnan verkkosivujen kautta tai puhelimitse 050 577 4450.

--> Ilmoittaudu tästä.

Vivamon Raamattukylä on Raamatun kertomusten esittämiseen erikoistunut vapaaehtoispohjalta toimiva ulkoilmateatteri Lohjalla, Kansan Raamattuseuran toimintakeskuksessa Vivamossa. Esitykset sijoittuvat Vivamon puutarhaan ja toteutetaan kävelyteatterina.

--> Vivamo
--> Raamattunäytelmät Laupias samarialainen ja Paratiisin portit