Järvenpään papit ovat vihkineet luonnon keskellä vuodesta 2021 alkaen. Kuva: Markku Pihlaja.

Vihille luonnon helmassa

Järvenpään seurakunta tarjoaa avioliittoa harkitseville persoonallisen ja mutkattoman tavan mennä naimisiin elokuussa.

Seurakunnan papit vihkivät pareja Suomen luonnon päivänä 31.8. Vanhankylännimessä vehreän luonnon keskellä, puukujan siimeksessä. Seurakunta järjestää tilaisuuteen tarvittaessa musiikin. Tilaisuus on tarkoitettu Järvenpään seurakunnan jäsenille.

Iltapäivään on varattu muutama vaihtoehtoinen aika vihkimiselle. Huonolla säällä vihkimiset voidaan siirtää Elävän veden kappeliin.
Vapaita aikoja voi tiedustella kirkkoherranvirastosta p. 09 271 941, avoinna 21.6. asti ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-12 24.6.-31.7. ma-pe 9-12. Vihkivaraukset viimeistään 31.7. mennessä.