Yhteisvastuulla tuetaan vanhemmuutta

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys keskittyy vahvistamaan vanhemmuutta sekä lapsen ja vanhemman välistä suhdetta. Erityisenä kohderyhmänä ovat alakouluikäisten lasten perheet. Yhteistyökumppaneina ovat Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry. Lasten, perheiden ja vanhemmuuden tukemiseen tarvitaan kaikkia. Lasten hyvinvointi on kaikkien asia. Yhteisvastuuseen haastetaan kaikkia nuoriso- ja kasvatustyön sekä lastensuojelun toimijoita. Verkostoja kaikkien lasten hyvän lapsuuden turvaamiseen tarvitaan laajasti kaikkialla.

• 60 % keräystuotosta ohjataan Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston kautta kansainväliseen apuun.
  • 20 % tuotosta suunnataan vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa.
  • 20 % tuotosta käytetään monipuoliseen avustustoimintaan paikallisseurakuntien kautta.

Järvenpään seurakunnassa keräysvaroin tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä. Varat käytetään diakoniatyön kautta perheiden hyväksi retki- ja leirimaksuihin sekä harrastustoiminnan tukemiseen.

2020 Yhteisvastuu juhlii 70 vuotta jatkunutta, vuonna 1950 alkanutta taivaltaan. Keräys alkaa 2.2.2020.

Lue lisää keräyksestä: www.yhteisvastuu.fi.

Kevään 2020 tapahtumat:

Yhteisvastuumessu ja keräyksen avaus

su 2.2. klo 10 Järvenpään kirkossa.
Messun jälkeen klo 11.30 Yhteisvastuukeräyksen esittely ja kirkkokahvit seurakuntasalissa.
Tule kerääjäksi Ole arkienkeli ja auta!
Ilmoittaudu yhteisvastuukerääjäksi Nita Laineelle (kuvassa):
p. 050 377 2903 tai www.arjenihmeita.fi

Lipaskeräys kaupoissa

Perjantaina  7.2.  klo  14–20
Lauantaina  8.2.  klo  10–15
Perjantaina  13.3.  klo  14–20
Lauantaina  14.3.  klo  10–15
Voit tulla Kirkkopihan diakonian siipeen osallistuaksesi keräykseen myös ilman ennakkoilmoitusta.

Yhteisvastuu-lounas
to 23.4. klo 11–13.30. Tarjolla aasialaisia makuja.
Tule ja tuo ystäväsikin!
Saat itse päättää, mitä maksat ateriasta.
Tuotto lyhentämättömänä Yhteisvastuukeräykseen.

TV:stä tuttu - konsertti
ti 28.4. klo 19 Järvenpään kirkossa
Toivottu uusinta seurakunnan kanttorien tv- ja elokuvamusiikkikonsertista,
juonto Timo Malmi. Ohjelma 10 € Yhteisvastuun hyväksi.

Koko perheen vapputapahtuma
vappuaattona 30.4. klo 17-19 kirkonmäellä.
Tarjolla munkkeja, simaa ja kivaa tekemistä kaikenikäisille.

Juhlagaala Yhteisvastuun hyväksi
ti 12.5. klo 18 Seurakuntatalossa.
Musiikkia, Prima Vista, yhteislaulua, Kirpun kevätmuotinäytös, "Rakkaudesta taivaaseen"- monologi, lapsille kasvomaalausta ja askartelua. Mukana kirkkoherra Vesa Koivisto.
Myynnissä kahvia ja leivonnaisia Yhteisvastuun hyväksi. Vapaa pääsy.