Järvenpään seurakunnan erityisnuorisotyö

• Kuuntelemme, kun toivot kuuntelijaa.
  • Kuljemme rinnallasi, kun etsit omaa paikkaasi.
  • Olemme tukenasi elämän ja arjen muutoksessa, kun kaipaat apua.

Järvenpään seurakunnan erityisnuorisotyö on suunnattu sinulle 7-29 -vuotias, joka toivot tukea arjen pulmatilanteisiin, kuten ihmissuhteiden vahvistamiseen, päihteiden käytön vähentämiseen tai arjen tilanteiden tukemiseen.

Erityisnuorisotyöntekijät Sarin ja Östen tavoitat tältä sivulta löytyvistä puhelinnumeroista. Heidät voi myös kohdata Järvenpään kauppakeskuksissa, kirjastossa, kaduilla tai puistoissa. Heidät tunnistaa keltaisista liiveistä, joissa lukee "Voinko auttaa?" tai oransseista liiveistä, joissa on Saapas-tunnus.

Keski-Uudenmaan Saapas

SaapPalveluoperaatio Saappaan tunnus oranssi saapas.as on jalkautuvaa vapaaehtoistyötä. Saapas-toiminnan tavoitteena on tarjota nuorisotyön palveluita myös niille nuorille, jotka viettävät aikaansa jossakin muualla kuin järjestetyn nuorisotoiminnan piirissä. Saapas toimii keskustelukumppanina, avun antajana ja opastajana siellä, missä nuoret aikaansa viettävät.

Saapas-toimintaa ohjaa seurakunnan nimeämä henkilö tai henkilöt. Saapas-ryhmässä voi toimia vapaaehtoinen, tehtävään koulutettu henkilö. Valtakunnallisesti Saappaan toimintaa koordinoi Lasten ja nuorten keskus ry.

Voinko auttaa? Kuvassa Minna