Suven hartaat hetket

Messu sunnuntaisin kello 10 Järvenpään kirkossa ja verkossa.

Kokoontumisrajoitukset on kumottu. Noudatamme kirkossa kuitenkin edelleen turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. (Päivitetty 30.6.2021).

Messut voi katsoa suorana seurakunnan Youtube-kanavalta. Tallenne on nähtävissä kahden viikon ajan.

Torstai-illan ehtoollinen torstaisin kello 19.30 Järvenpään kirkossa (ei 24,6,).

Rauhanyhdistyksen kesäseurat la 14.8. ja su 15.8. Järvenpään kirkossa ja seurakuntasalissa.
La 14.8. klo 18 Ehtoolliskirkko, kirkkokahvit ja iltapala. Puheenvuoro klo 21
Su 15.8. klo 10 Messu kirkossa, klo 12.30, klo 15 ja klo 17.30 Seurat seurakuntasalissa.

Jampan messu ja kyläjuhla su 29.8. klo 11 Jampan seurakuntakodissa. Messun jälkeen kyläjuhlassa pihalla on tarjolla soppaa, kahvia ja pullaa, yhteislaulua, yhdessäoloa. Tule kokemaan jamppalaisten yhteinen kyläjuhla.

Elokuun konsertit Järvenpään kirkossa

3.8. Äänen voima

Tibor Iván, harmonikka

10.8. Tuuban ja pianon taikaa

Harri Miettunen, tuuba, Tuomas Turriago, piano

17.8. Lempeästi soivat huilut

Stefan Stanciu, panhuilu ja Hanna Seppänen, urut

24.8. Mestarit ja kisällit – Aarre Merikannon, Joonas Kokkosen ja Erkki Salmenhaaran kuoroteoksia

Helsingin kamarikuoro, johtaa Nils Schweckendiek

Ohjelma 10 euroa.

Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kesäkahviloita

Kesäkahvila Jampassa

perjantaisin klo 9-11 Jampan seurakuntakodissa/pihalla.

Myös Oliivissa voi kahvitella koronaturvallisesti. (Kuva: Jari Järvinen)

Oliivin kesäkahvila

torstaisin klo 9-12 yhdessäoloa ja yhteistä toimintaa Oliivissa/pihalla. Talo tarjoaa mehut ja kahvit. Tervetuloa aikuiset ja lapset yhdessä! Kesäkahvila avoinna torstaisin klo 9-12 kesä-heinäkuun ajan.

Aalloilla

Jannen kirkkokontilla on nuoria kesätöissä. Voit pysähtyä sinne jutustelemaan tai lueskelemaan, toimimaan perheen pienten kanssa kesäveneessä ja jättämään oman kesätervehdyksen muille ohikulkijoille. Jannen kirkkokontti löytyy aivan Järvenpään ytimestä, kävelykadulta. Tervetuloa kurkkaamaan, kuinka seurakunta lipuaa aalloille! Toimimme pop up-tunnelmissa säävarauksella.

Lue lisää täältä.

YouTube-video

Kirppu on suljettu 21.6 -16.8 välisen ajan valoremontin takia. Emme pysty ottamaan tuona aikana lahjoituksia vastaan!

Kuuntele Kesäillan konserttitallenteita:

YouTube-video

Apua ja tukea - myös kesällä!

• Papin puhelin on avoinna arkisin klo 9-16, p. 040 487 3706.
  • Diakonian ajanvaraus ma ja to klo 10-11 p. 050 571 1889