Kirkkosali

Kirkkotie 4 A , 04400 Järvenpää
040 041 7882 (päivystävä vahtimestari)

Järvenpään kirkko valmistui joulukuussa 1968. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Erkki Elomaa.

Kirkkosalissa on tilaa 625 henkilölle (sallittu enimmäismäärä samanaikaisesti).

Kuorin takana ovat sakaristo ja hiljainen huone. Kirkon tuloaulan vieressä on 30 hengen kappeli. Kirkon kellarikerroksessa on toiminta- ja varastotiloja sekä kirpputori.

Kirkon panoramaesitykset

Kirkon varaaminen

Kirkko on selkeä ja käytännöllinen paikka kirkollisiin toimituksiin (avioliittoon vihkiminen, avioliiton siunaaminen, hautajaiset ja kaste). Kirkko sijaitsee keskustassa hyvien yhteyksien päässä. Viereisistä rakennuksista eli Kirkonkulmasta, seurakuntatalosta ja Vanhastakirkosta löytyvät mukavat tarjoilutilat.

Lisätietoa tilan varaamisesta ja vuokrahinnoista

Kaksi parkkipaikkaa

Pysäköinnissä tarvitaan pysäköintikiekko.

Kirkon yläparkkipaikka sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 1. Kirkon alaparkkipaikka on Kansakoulunkadun puolella. Seurakuntatalon pihalta (Vanhankirkon puoleisen muurin vierestä) löytyvät invapaikat.

Esteetön kulku

Esteetön kulku Järvenpään kirkkoon tapahtuu joko Vanhakirkko tai sen viereinen huoltorakennus kiertäen. Tilavin paikka pyörätuolille on keskikäytävällä lähetyskynttelikön edessä. Suositeltavin kulkureitti alttarille on keskikäytävän kautta. Liuska alttarin ääreen ehtoolliselle on kirkkosalista katsottuna saarnastuolin vasemmalta puolella. Kirkon eteisen wc-tiloihin ei pääse pyörätuolilla.

Induktiosilmukka

Induktiosilmukka kuuluu parhaiten salin etu- tai keski-osassa. Katso lisätietoja kuuluvuuskartasta (pdf).

Kuvat: Juha Vääräkangas

Induktiosilmukka
Esteetön kulku

Sanajumalanpalvelus kirkossa

Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Järvenpään kirkkoon voidaan ottaa korkeintaan 160 osallistujaa. Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeistuksia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Ethän tule sairaana kirkkoon.
Huom! Tätä jumalanpalvelusta ei suoratoisteta.

Tervetuloa kirkkoon!
Messuun voi osallistua myös verkkosivujemme kautta sekä Facebookissa "Järvenpään seurakunta". .

Torstai-illan ehtoollinen

Torstai-illan ehtoollinen kirkossa klo 19.30.

Messu kirkossa ja verkossa

Tervetuloa messuun! Järvenpään kirkkoon voidaan ottaa korkeintaan 160 messuvierasta. Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeistuksia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Ethän tule sairaana kirkkoon.

Torstai-illan ehtoollinen

Torstai-illan ehtoollinen kirkossa klo 19.30.

Messu kirkossa ja verkossa

Messuun voi osallistua oheisesta linkistä sekä Facebookissa "Järvenpään seurakunta".

Torstai-illan ehtoollinen kirkossa

Tervetuloa messuun!
Järvenpään kirkkoon voidaan ottaa korkeintaan 160 messuvierasta. Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.