Lähetyspiirit syksyllä 2021

5.10. Nepalin vammaistyö, Kirsti Kirjavainen
19.10. Lähetyskasvatus osana nuorisotyötä, Satu Koskimaa
2.11. Raamattutunti, Tarja Seppänen
16.11. Oliivin toiminta, Tarja Karhu sekä Open Doors avustusjärjestö, Pauliina Nurminen
30.11. Raamattutunti, Aino Luhtasela
14.12. Kauneimmat Joululaulut, kanttori laulattaa

Lähetyksen työpaja

on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu joka toinen maanantai klo 18 seurakuntatalon alakerrassa.

Kokoontumiset 30.8., 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8.11. ja 22.11.

Medialähetyspiiri

parittomien viikkojen tiistai klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2.

14.9. Internet lähetystyön apuna, Jari Vähäsarja, Medialähetys Sanansaattajat
28.9. Raamattujen salakuljettaminen Neuvostoliittoon 1980-luvulla, Pirjo ja Kalevi Marin
12.10. Juha Auvisen merkittäviä hetkiä Sansan toiminnanjohtajan työsaralta, Sanansaattaja. Kooste lähetyskiihdyttämöstä.
26.10. Median siivin maailmalle, Marja-Liisa ja David Ezzine. Medialähetys Sanansaattajat
9.11. Intian kristittyjen tilanne hindunationalismin varjossa, Emil Anton, Open Doors
23.11. Isoiskoulutus seurakunnassamme, Mari Kaarlenkaski ja Johannes Joenpelto
7.12. Laulamme yhdessä,

Hanna-ryhmä

Hanna-työ eli Toivoa naisille –työ tukee maailman kärsiviä naisia ja rohkaisee heitä radio-ohjelmien kautta. Hanna-ryhmässä rukoillaan vaikeissa elämäntilanteissa elävien naisten puolesta. Toivoa naisille -työ toimii yli sadassa maassa ja radio-ohjelmia lähetetään 76 kielellä.

Hanna-ryhmä kerran kuussa maanantaisin klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2

20.9. Armollisen Jumalan ylistys, Psalmi 103
18.10. Luojan suuruus, Psalmi 8
15.11. Herra, sinä tunnet minut, Psalmi 139
20.12. Matkalaulu, Psalmi 121

Raamattu- ja lähetysillat

Kylväjän Raamattu- ja lähetysilta kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18.30 Oliivissa.

Raamattuopetusta ja asiaa lähetystyöstä sekä kahvit, hartaus, virsiä ja rukousta. Vierailevat puhujat Kylväjästä tai seurakunnasta.
Tervetuloa!

ELY:n lähetyspiiri

Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 14 Oliivissa.

Keskustelemme ja laulamme Siionin Kanteleesta.

Syksyn piirit: 1.9., 6.10., 3.11. ja 1.12.

Ikkuna Palestiinaan -illat

Kokoonnumme kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18.30 Kirkonkulman salissa,
Kirkkotie 6 A. Koronatilanteen takia noudatamme viranomaisten ohjeita. Illat pyritään striimaamaan ryhmän fb-sivulla.

15.9. USKOT-foorumi kansainvälisessä uskontojen vuoropuhelussa Foorumin toiminnanjohtaja Katri Kuusikallio kertoo yhteistyöjärjestöstä ja sen työstä. 13.10. Valter Juvelius ja kadonneen aarteen metsästys Palkitun kirjan kirjoittaja, Ulkopoliittisen instituutin tutkija Timo R. Stewart kertoo Jerusalemin Temppelivuorella vuonna 1909 aloitetuista suurista kaivauksista. Juvelius uskoi, että liitonarkki oli kätketty Temppelivuoreen kaivettuun luolastoon.
17.11. Toivon ja rakkauden sanomaa Betlehemin lapsille Sidosryhmäkoordinaattori Satu Toukkari Suomen Pipliaseurasta kertoo Palestiinan Pipliaseuran Betlehemin lapset -ohjelmasta.
8.12. Joulunviettoa Palestiinassa ja Lähi-idässä Arabiankielisen seurakuntatyön pastori Ramez Ansara ja ohjaaja Mirna Nadra kertovat kristittyjen joulunvietosta Lähi-idässä ja nyt täällä Suomessa.

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustutaan ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Oletko jo kuullut? -lähetysillat

kerran kuussa Teamsissä maanantaisin 6.9., 4.10., 1.11. klo 17. Iltojen teemat liittyvät lähetystehtävän toteutumiseen maailmassa.

Ugandalainen perhe.
Kuva: Martti Komu