Lähetyspiirit

parillisten viikkojen tiistai klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2
16.5.  (to) Kevätretki Leiriniemeen

Lähetyksen työpaja

on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu 29.1., 12.2., 26.2. ja 11.3. klo 18 seurakuntatalon alakerrassa.

Medialähetyspiiri

parittomien viikkojen tiistai klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2.
16.5.  (to) Kevätretki Leiriniemeen. Tarkempi tieto asiasta ilmoitetaan myöhemmin.
Tervetuloa tekemään yhdessä lähetystyötä!

Toivoa naisille -ryhmä

Toivoa naisille –työ tukee maailman kärsiviä naisia ja rohkaisee heitä radio-ohjelmien kautta. Ryhmässä rukoillaan vaikeissa elämäntilanteissa elävien naisten puolesta. Toivoa naisille -työ toimii yli sadassa maassa ja radio-ohjelmia lähetetään yli 70 kielellä.

Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu kerran kuussa maanantaisin klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2

16.5.  Kevätretki Leiriniemeen

Kylväjän lähetyspiiri

Kylväjän lähetyspiiri kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18.30 Oliivissa.
8.5.  Kylväjän nuorten aikuisten työn kuulumisia, Miika Korppi

Ilta alkaa pienellä iltapalalla ja kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen lyhyt alkuhartaus, raamattuopetusta ja asiaa lähetystyöstä. Virsiä ja rukousta. Vapaaehtoinen kahviraha Kylväjän vammaistyölle Mongoliassa. Tervetuloa!

ELY:n lähetyspiiri

Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 14 Oliivissa
8.5.

Keskustelemme ja laulamme Siionin Kanteleesta.

Ikkuna Palestiinaan -illat

Kokoonnumme kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18 tammi- ja helmikuussa Kirkonkulman salissa (Kirkkotie 6) ja maalis-toukokuussa Vanhankirkon salissa (Kirkkotie 2).

15.5.  ”Suomen Lähetysseura Jerusalemissa 100 vuotta – katsaus nykytilanteeseen”

vieraana Pauliina Parhiala Lähetysseurasta

Ikkuna Palestiinaan –illoissa tutustutaan ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Ugandalainen perhe.
Kuva: Martti Komu

jumalanpalvelukset
lähetystyö

Toimenkuvaani kuuluu jumalanpalveluselämästä ja lähetystyöstä vastaaminen papin perusseurakuntatyön lisäksi. Koordinoin myös messuryhmiä, jotka toimivat aktiivisesti seurakunnassa.

Haluan kulkea ihmisten rinnalla elämässä ja rukouksessa. Tärkeitä ovat kohtaamiset ihmisten kanssa.

Teen työtäni täydellä sydämellä ja arkipäivien voimavara on liikunta monessa muodossa, rakastan mm. juoksua ja pyöräilyä.

Lempiraamatunkohtani on Filippiläiskirje 4:4-7.