Osallistu Jampan alueella

Torstaisin

• klo 12:  sukunimen alkukirjaimet A-O
  • klo 13:  sukunimen alkukirjaimet P-Ö

NIIN KAUAN, KUN KASSEJA RIITTÄÄ.  Ei etukäteisvarauksia. Jaettava ruokamäärä vaihtelee saatujen lahjoitusten mukaan. Tulethan paikalle vain terveenä ja hyvää käsihygieniaa, turvavälejä noudattaen ja maskia käyttäen!

Yhteistyössä Järvenpään seurakunta ja Yhdessä katettu -verkosto.

Keväällä 2021 (toiminta tauolla toistaiseksi)

Aamukaffet

jatkuvat perjantaisin, kun koronatilanne sallii. Aamukaffet alkavat pienellä hartaudella, jonka jälkeen syödään aamupala. Tule syömään yhdessä ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja.

Käsityöpiiri

kokoontuu joka perjantai 5.2. alkaen heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M, . Leader Carol Westerlund. Jan 13, Feb 10, Mar 10, Apr 14 and May 12.

Jampan messut

Sunnuntaisin klo 12 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 3

30.5. (perhemessu klo 11)

Muut tilaisuudet

Varkkarinurkka 7-12- vuotiaille. Kerho peruttu toistaiseksi.

Muista liikkua ja leikkiä. Ole paljon ulkona. Ja ennen kaikkea: pysy terveenä. Varhaisnuorten rento olohuone on avoinna perjantaisin klo 16.30-19 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 30. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Jampan alueen pappi

Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 10-12, p. 050 571 1889.

--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!