Osallistu Jampan alueella

Ruokakassijakelu Jampan seurakuntakodilla:

Torstaisin

• klo 11.30 HUOM! Vain yksi jakoaika!

NIIN KAUAN, KUN KASSEJA RIITTÄÄ.  Ei etukäteisvarauksia. Jaettava ruokamäärä vaihtelee saatujen lahjoitusten mukaan. Tulethan paikalle vain terveenä ja hyvää käsihygieniaa, turvavälejä noudattaen ja maskia käyttäen!

Yhteistyössä Järvenpään seurakunta ja Yhdessä katettu -verkosto.

Toimintaa syksyllä 2021

Noudatamme viranomaisten rajoituksia väkimäärän suhteen ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Jampan messut

Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2

• su 3.10., 31.10. ja 28.11. klo 12
  • Itsenäisyyspäivänä perhemessu ma 6.12. klo 11
  • Joulukirkko la 25.12. klo 10

Jampan aamukaffet

perjantaisin klo 9-11 seurakuntakodilla. Aamukaffet alkavat pienellä hartaudella, jonka jälkeen syödään aamupala. Tule syömään yhdessä ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja. Viimeinen aamukaffet ennen joulua 10. joulukuuta.

Huom! Aamukaffien syysretkipäivä ma 4.10., ilmoittautuminen Aamukaffien yhteydessä

Käsityöpiiri

kokoontuu joka perjantai klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Tiistain turinat lounaan äärellä

Tule syömään lounasta ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja ti 5.10 ja ti 9.11. klo 11-13.

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M–11 A.M, Sep 8, Oct 13, Nov 10, Dec 8. Leader Carol Westerlund.

Varkkarinurkka

7–12-vuotiaille perjantaisin klo 16–17.30 Jampan seurakuntakodissa.

Wanted-klubi

yli 12-vuotiaille perjantaisin klo 18–19.30 Jampan seurakuntakodissa. Kokoontumiskerrat 1.10, 8.10 ja 15.10

Nuorten ilta

maanantaisin klo 17–19 Jampan seurakuntakodissa.

Jampan alueen pappi

Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Facebookissa voit liittyä  Jampan aamukaffet -Facebook-ryhmään.

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on paikka, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 10-11, p. 050 571 1889.

--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!