Tervetuloa kirkkoon!

Tulossa olevien messujen, muiden jumalanpalvelusten ja hartauksien tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalvelukset

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan elämän ja toiminnan keskus. Sen toteuttamiseen kutsutaan koko seurakuntaa. Jumalanpalveluksessa ollaan yhtä lailla palvelemassa Jumalaa kuin Jumalan palveltavina.

Ehtoollisjumalanpalvelusta kutsutaan messuksi. Jos ehtoollista ei ole, vietetään sanajumalanpalvelusta.

Messut

Messua vietetään Järvenpään kirkossa joka sunnuntai klo 10, Kirkkotie 4.

Jumalanpalvelukset verkossa

Järvenpään kirkon kevään ja kesän 2020 messuja on katsottavissa tallenteina seurakunnan YouTube-kanavalta.

Syyskauden avajaismessu

sunnuntaina 6.9. klo 10 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4 A.

Vanhusten kirkkopyhä

sunnuntaina 18.10. klo 10 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4, kirkkokahvit messun jälkeen seurakuntasalissa.

Kansainvälinen messu

sunnuntaina 25.10. klo 10 kirkossa, Kirkkotie 4

Perhemessut

Su 30.8. klo 16 Elävän veden Kappelissa, Kansakoulunkatu 13C