Tervetuloa Mikkelinpäivän "Lapsen kengissä" perhemessuun!

Jeesuksen opetuksen mukaan lapsesta aikuinen voi ottaa mallia uskonelämäänsä. Lapsi kulkee luottaen ja samalla rohkeasti kokeillen. Messussa pysähdymme katsomaan lasta: mitä minä voin tänään oppia lapsenkaltaisuudesta?

Mikkelinpäivän perhemessu
Liturgi: Krista Valtonen
Saarnaaja: Petri Repo
Urkuri: Toni Hintsala
Kanttori: Elina Rantamäki
Avustaja: Pauliina Nyman

Messuun voi ottaa mukaan oman pehmokoiran.

Perhemessun jälkeen klo 11.30 "Hännät heilumaan kirkonmäellä"-koiratapahtuma kirkon pihalla. Kansainvälisenä eläintenpäivänä Milli ja Nita saavat virallisen seurakuntakoira -tittelin.
Myös kaikki perhemessuun osallistuneet voivat herkutella kuumilla kermavohveleilla ja mehulle.

Kirkonkulma

Torstaituokio

Perhekerho, jossa aluksi yhteinen kirkkohetki Elävän veden kappelissa. Nuortentilassa kahvit ja toimintatuokio.

Liikkuva perhekerho

Liikutaan yhdessä perheen kanssa.

Haarajoen kerhohuone

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.