Kaikkien joulujuhla

ti 24.12. kello 12.00 - ti 24.12. kello 14.00
Myllytien toimintakeskus, Myllytie 11, Järvenpää

Myllytiellä on joulu valmiina ja ovet auki aattona! Järvenpään kaupunki, Järvenpään seurakunta ja Yhdessä katettu verkosto järjestävät yhteisöllisen joulujuhlan ensi kertaa ja tietenkin yhdessä.

Kaikkien Joulujuhlaa vietetään Myllytien toimintakeskuksella 24.12. klo 12-14

Kaksituntisessa juhlassa kuullaan järvenpääläinen joulunavaus, saadaan vieraaksi Joulupukki ja Tonttu ja nautitaan musiikista ja pöydän antimista. Tärkeintä on yhdessäolo, kuulumisten vaihto ja hyvän mielen joulu.

Pääovet toimintakeskukseen avataan vähän vaille kaksitoista, ja kahdeltatoista viritetään kanavat kohti Turkua, josta julistetaan Suomeen joulurauha. Pian tämän jälkeen kunnon väki, eli Cooperin kulman ja Yhdessä katetun verkoston työntekijät ja vapaaehtoiset, tarjoilevat jouluherkkuja.

Joulupuheista vastaavat Järvenpään valtuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen ja Järvenpään seurakunnan kirkkoherra Vesa Koivisto.

Kauneimpia joululauluja esittää ja säestää Järvenpään seurakunnan kitaristi Make Perttilä. Lasten aattoa siivittää Joulupukin ja Tontun vierailu ja pienet askartelupuuhat. Joulu kannattaa siis aloittaa tänä vuonna Myllytiellä!

Aikataulu

• klo 12 Joulurauhan julistus Suomen Turuust
  • noin klo 12.15 Jouluruokaa tarjoo kunnon väki
  • klo 13 Järvenpääläisiä joulupuheita — Järvenpään valtuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen ja Järvenpään seurakunnan kirkkoherra Vesa Koivisto.
  • Kahvittelua Joulupukin ja Tontun kanssa
  • noin klo 13.30 Kauneimmat Joululaulut, yhteislaulua ja esitys, toivo Sinun joulun toivekappaletta!

erityissuunnittelija Anne Honkanen, p. +358 40 315 3499
osallisuuden erityisasiantuntija Pilvi Kallio-Meriläinen, p. +358 40 315 3737