Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Raamattuluennot: Kristus Vanhassa Testamentissa

sunnuntaisin klo 17 seurakuntasalissa

Lähetysteologi Jukka Norvanto

12.1. Miten Jumala kertoo suunnitelmastaan?
8.3.   Jeesus 1. Mooseksen kirjassa
26.4. Jeesus ja Mooses

Kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ja lastenhoito tarvittaessa.

Aikuisrippikoulu

Haluatko käydä rippikoulun aikuisena? Syksyllä on alkamassa aikuisten  pienryhmä.  Ota yhteyttä: Petri Repo, petri.repo@evl.fi, p. 050 5644328

Samalla sopalla

Kaikille avoin keittolounas on tarjolla joka toinen torstai  klo 11-13 seurakuntasalissa, Kirkkotie 1.
Lounaan maksu on vapaaehtoinen.

9.1.   Perinteinen lihakeitto M, GL
23.1. Maa-artisokkakeitto L, GL
6.2.   Juustoinen porokeitto L, GL
20.2. Broileri-kookoskeitto M , GL
5.3.   Lohikeitto L, GL
19.3. Unkarilainen lihakeitto M, GL
16.4. Jauheliha-kasviskeitto M, GL
30.4.  Mausteinen makkarakeitto M, GL

Ruokailujen yhteydessä klo 11.15 alkaen jaetaan Yhdessä katettu -ruokavaraston ruokaa. Jaettava ruokamäärä vaihtelee eri kerroilla, saatujen ruokalahjoitusten mukaan. Tavoitteena on kuitenkin, että jaettavaa ruokaa riittää mahdollisimman monelle.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

Katso Jatkot- ohjelma omalta sivulta tästä.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.
23.1. Rakkauden ja toivon sanoma, Annamari Brandao
Tervetuloa äidit, tyttäret, kummit ja varamummit!
27.2. Uskossa täysin vapaa, rakkaudessa kaikkien palvelija. Rakkauden kaksoiskäsky naisen elämässä. TM, raamatunopettaja Marja-Kaarina Marttila
26.3. Elokuvailta: War Room – Sotahuone; Rukous on voimakas ase.
23.4. Musiikki-ilta: Sydämeni soi, Juha ja Kirsi Korkeamäki

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Vanhankirkon salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.
17.1. Kotikirkko satamassa? Hanna Vuollo, merimiespappi
14.2. Ristin rakkaus, Kari Kopperi, TT
13.3. Kristitty ja muut uskonnot, Mikko Heikka, piispa (emeritus)
Ti 24.3. Saunailta Leiriniemessä
- Elämä katolilaisena Britanniassa, Chris Montgomery, pappi
17.4. Sotaorvot, Jaakko Harjuvaara, rovasti
8.5. Miesten messu ja kevätjuhla, Elävän veden kappelissa ja Kirkonkulman salissa

Sanan ja rukouksen illat

sunnuntai klo 18

Sanan ja rukouksen illassa lauletaan, rukoillaan, kuullaan puhetta ja opetusta seurakuntalaisten ja vierailevan puhujan voimin. Illassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Musiikista vastaa Hineini. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

19.1. Kuninkaan paluu - Tule Herra Jeesus! Reijo Telaranta
16.2. Petri Repo
15.3. Juha Lehtonen
19.4. puhuja ilmoitetaan myöhemmin
17.5. puhuja ilmoitetaan myöhemmin

Lähetyksen työpaja

jatkaa kokoontumisia syyskuussa seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18.

13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 9.3., 23.3., 6.4., 20.4. ja 4.5.

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Näpsäkkäät näpit

tiistaisin klo 12–16 Vanhankirkon salissa. Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13. Kerho jatkuu joulutauon jälkeen 14.1.

Puutyökerho

tiistaisin klo 8-12 ja klo 15-19 ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön. Kerhot jatkuvat heti loppiaisen  jälkeen viikolla 2.

Gospel-lattarit

Maanantaisin klo 18.30-19.30 Loutin kerhotalolla (Harjutie 2) alkaen 20.1.

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Gospel-lattarimatinea

sunnuntaina 22.3. klo 11-14
Armollinen tanssitreeni kaiken kokoisille ja -ikäisille naisille.
Luvassa latinalaistansseja latinogospelin rytmein, hartaushetki ja välipala.
Ohjaajana Minttu Kullström.
Osallistumismaksu 15 € (maksetaan paikan päällä).
Lastenhoito 5 € ennakkoilmoittautumisten perusteella.
Ilmoittautumiset viimeistään 13.3.  pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Lentopallovuorot

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät myös tapahtumakalenterista. Vuorot jatkuvat viikolla 2.

Kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
Eläkeläisille keskiviikkoisin klo 9.30
Työikäisille keskiviikkoisin klo 19
Kaikille avoin torstaisin klo 16.30