Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Aikuisrippikoulu

Haluatko käydä rippikoulun aikuisena? Syksyllä on alkamassa aikuisten  pienryhmä.  Ota yhteyttä: Petri Repo, petri.repo@evl.fi, p. 050 5644328

Samalla sopalla

Kaikille avoin keittolounas on tarjolla joka toinen torstai  klo 11-13 seurakuntasalissa, Kirkkotie 1.
Lounaan maksu on vapaaehtoinen.

31.10. Kolmen kalan kalakeitto L GL
14.11. Koskenlaskijan kasviskeitto L GL

Ruokailujen yhteydessä klo 11.15 alkaen jaetaan Yhdessä katettu -ruokavaraston ruokaa. Jaettava ruokamäärä vaihtelee eri kerroilla, saatujen ruokalahjoitusten mukaan. Tavoitteena on kuitenkin, että jaettavaa ruokaa riittää mahdollisimman monelle.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

Katso Jatkot- ohjelma omalta sivulta tästä.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.
31.10. Vieraana Marja-Leena Pellikka, FM, Taiteen maisteri
28.11. Päivi Niemi, terapeutti, kirjailija: Rajansa kaikella

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Vanhankirkon salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.
18.10. Helvetti. Eräs kristinuskon vaikeimmista ideoista. Mitä ajatella siitä? TT Kari Kuula
29.10. tiistai Saunailta Leiriniemessä: Kerronnan voima
Kerronnan voimasta kertoo rovasti Pertti Luumi.
15.11. Messu muutoksessa, TT, MuM Juhani Holma
13.12. Jouluinen miesten ilta Kirkonkulmassa
Ehtoollismessu Elävän veden kappelissa ja yhteistä ohjelmaa Kirkonkulman salissa.

9.11. Rovastikunnallinen miestenpäivä 2019 klo 13-18

Messu Keravan kirkossa klo 13, jonka jälkeen siirrytään Keravan seurakuntakeskukseen isoon saliin (Papintie 2). Iltapäivän ohjelmaan kuuluu kahvia, Samu Saarisen musiikkituokio ja Mikko Matikaisen puhe aiheesta Tulevaisuuden mies. Lopuksi yhteinen ruokailu (ateriamaksu vapaaehtoinen).

Kaikille avoin, ei ilmoittautumista. Tervetuloa!

Sanan ja rukouksen illat

sunnuntai klo 18

Sanan ja rukouksen illassa lauletaan, rukoillaan, kuullaan puhetta ja opetusta seurakuntalaisten ja vierailevan puhujan voimin. Illassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Musiikista vastaa Hineini. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

10.11. puhujana Petri Kauhanen

The International Living Room

Time: Once a month, on Wednesdays at 6 pm.
New Place: Kirkonkulma Youth Space, Kirkkotie 6 H, 04401 Järvenpää
Oct 30 Old and New Homeland
Nov 27 News from the Children ot he World - Heidi Saarinen, Chair of the UN Youth of Finland

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.

Contact persons:

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

Kansainvälinen olohuone

kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 18

UUSI PAIKKA!
Kirkkotie 6 H, 04401 Järvenpää
30.10. Oma ja uusi kotimaa
27.11. Maailmanlasten kuulumiset, Heidi Saarinen, Suomen YK-nuorten puheenjohtaja

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.
Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille.

Yhteyshenkilöt:
Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia@gmail.com

Lähetyksen työpaja

jatkaa kokoontumisia syyskuussa seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18.

21.10., 4.11. ja 18.11.

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Näpsäkkäät näpit

tiistaisin klo 12–16 Vanhankirkon salissa. Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

Puutyökerho

tiistaisin klo 15 ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön.

Gospel-lattarit

Maanantaisin klo 18.30-19.30 Loutin kerhotalolla (Harjutie 2).

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Lentopallovuorot

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät myös tapahtumakalenterista.

Kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
Eläkeläisille keskiviikkoisin klo 9.30
Työikäisille keskiviikkoisin klo 19
Kaikille avoin torstaisin klo 16.30