Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkot on työikäisten oma juttu. Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, lauluja, rukousta sekä tietysti iltapala. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, miettimään ja pohtimaan omaa elämääsi suhteessa Jumalaan sekä tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa.

Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Kirkonkulman iltapäiväkerhon tiloissa. Kouluikäisille on toimintaa liikuntasalissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa. Lisätietoja Jatkoista saat Facebook-sivuilta "Jatkot - Työikäisten kohtaamispaikka".

Jatkoilla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6).

20.3. PERUTTU Anna Leikas & co: Musailta
17.4. PERUTTU Jumalan kansa, Jouni Turtiainen