Diakoni Marketta Hyytiäinen ja vanhus puhelimessa.

Toiminta tauolla toistaiseksi.

Hyvän mielen kerho eläkeläisille ja ikääntyneille

HYVÄN MIELEN KERHO kokoontuu kerran kuussa tiistaisin klo 13.00-14.30 Jampan  seurakuntakodilla, Pihkapolku 4. HUOM! Muuttunut kokoontumispaikka! Tule mukaan kahvittelemaan,  juttelemaan ja voimaantumaan yhdessäolosta, Jumalan sanasta ja rukouksesta. Kerhoa ohjaa ja lisätietoja antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen, 050 436 0548. Koronatilanteen suhteen noudatamme hallituksen ohjeita, joten kokoavan toiminnan järjestämiseen voi tulla rajoituksia ja muutoksia.

Syntymäpäiväjuhlat

Vuoden 2020 aikana syntymäpäiväjuhlat siirtyivät vuodelle 2021 korona-epidemian vuoksi, postitamme juhlaan erilliset kutsut.

Lisätietoja antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ota yhteyttä

Hei! Olen Marketta Hyytiäinen, Järvenpään seurakunnan diakonisen vanhustyön viranhaltija.

Diakoninen vanhustyö on kotikäyntityön kautta tapahtuvaa kohtaamista kotiympäristössä. Voit olla minuun yhteydessä, mikäli kaipaat kiireetöntä ja luotettavaa kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan ja annan tietoa KeuSoten ja Järvenpään kaupungin palveluista. Tulen mielelläni tapaamaan sinua!