Hyvän mielen kerho eläkeläisille ja ikääntyneille

HYVÄN MIELEN KERHO on kaikille eläkeläisille ja ikääntyneille suunnattu avoin kerho, joka kokoontuu taas syksyllä. Tule mukaan viettämään leppoisaa iltapäivää kahvikupposen äärellä yhdessäolon, keskustelun, virikkeiden ja hartaushetken merkeissä. Kerhoa ohjaa ja lisätietoja antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548.

SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT

Lähetämme kotiin postitse henkilökohtaisen kutsun syntymäpäiviään viettäville 70- ja 75-vuotiaille sekä 80, 85, 90 ja yli 90 vuotta täyttäville.

OLIIVI- KAIKILLE AVOIN SEURAKUNNAN OLOHUONE, Kirkkotie 2 b

on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14 ja perjantaisin klo 11-14. Oliivissa voit istahtaa alas ja lukea päivän lehtiä, hengellisiä lehtiä tai kirjoja vapaaehtoisten keittämästä kahvikupillisesta nauttien. Tarjolla juttuseuraa ja musiikkia. Aamuhartaus klo 10.15.

HOIVARETKI LEIRINIEMEEN

torstaina 25.8.

Hoivaretkipäivä on tarkoitettu monisairaille ja liikuntarajoitteisille ikääntyneille sekä omaishoitajapariskunnille, jotka eivät pysty osallistumaan muille seurakunnan retkille.

Seurakunta järjestää retkikuljetukset inva-takseilla. Voit ilmoittautua sinulle parhaiten sopivaan retkipäivään.
Ilmoittautuminen 1.8.-4.8. välisenä aikana diakonissa Marketta Hyytiäiselle p. 050 436 0548.

IKÄÄNTYNEIDEN LEIRI LEIRINIEMESSÄ

Ikääntyneiden leiri Leiriniemessä 9.-11.8. on tarkoitettu niille ikääntyneille ja omaishoitajapariskunnille, jotka eivät muutoin kesän aikana pääse lomailemaan tai jotka kokevat yksinäisyyttä ja kaipaavat virkistystä ja yhteyttä muihin ikääntyneisiin. Vietämme kolme leiripäivää kesän lämmöstä, luonnosta, järvimaisemasta, yhdessä olosta sekä hartaus- ja virikehetkistä nauttien. Leirille osallistujan tulee pystyä itse huolehtimaan arjen perustoiminnoista ja lääkehoidostaan. Leirimaksu 40€ sisältää täyshoidon ja leiriohjelman sekä liinavaatteet. Mahdollisuus hakea maksuvapautusta. Ilmoittautuminen 13.6-17.6. ja lisätietoja leiristä diakonissa Marketta Hyytiäiseltä p. 050 436 0548.

HUOM! Ajankohtaiset tiedot toiminnoista löytyvät keskiviikkoisin seurakunnan lehtipalstalla Keski-Uusimaasta ja Keski-Uusimaa Viikko -lehdestä.

Hei! Olen Marketta Hyytiäinen, Järvenpään seurakunnan diakonisen vanhustyön viranhaltija.

Diakoninen vanhustyö on kotikäyntityön kautta tapahtuvaa kohtaamista kotiympäristössä. Voit olla minuun yhteydessä, mikäli kaipaat kiireetöntä ja luotettavaa kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan ja annan tietoa KeuSoten ja Järvenpään kaupungin palveluista. Tulen mielelläni tapaamaan sinua!

Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548.