Diakoni Marketta Hyytiäinen ja vanhus puhelimessa.

Hyvän mielen kerho eläkeläisille ja ikääntyneille

HYVÄN MIELEN KERHO kokoontuu kerran kuussa tiistaisin 29.9., 27.10. ja 24.11. klo 13.00-14.30 Jampan  seurakuntakodilla, Pihkapolku 4. HUOM! Muuttunut kokoontumispaikka! Tule mukaan kahvittelemaan,  juttelemaan ja voimaantumaan yhdessäolosta, Jumalan sanasta ja rukouksesta. Kerhoa ohjaa ja lisätietoja antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen, 050 436 0548. Koronatilanteen suhteen noudatamme hallituksen ohjeita, joten kokoavan toiminnan järjestämiseen voi tulla rajoituksia ja muutoksia.

Voimavaroja muistelusta Elämäntarina- ryhmä syksyllä 2020 jatkaa entisellä kokoonpanolla. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot ryhmän kokoontumisajoista ilmoitetaan keväällä ryhmän aloittaneille elokuun aikana. Lisätietoja antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548.

Syntymäpäiväjuhlat

Vuoden 2020 aikana 70 ja 75 täyttävien syntymäpäiväjuhla su 27.9.  on koronaepidemian vuoksi peruuntunut.
Juhlia vietetään vuonna 2021 ja postitamme juhlaan erilliset kutsut.

Vuoden 2020 aikana 80, 85 ja 90 vuotta täyttävien ja yli 90 vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat ovat to 8.10. seurakuntasalissa.
​​​​​​​Koronaepidemian vuoksi järjestämme kaksi juhlaa, syntymäpäiväjuhlan alkamisaika löytyy kotiin postitettavasta kutsusta. Saattaja on tervetullut mukaan.

Lisätietoja antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548. Ei ennakkoilmoittautumista.

Vanhusten kirkkopyhä

Valtakunnallista vanhustenviikkoa vietetään 4.-11.10.2020 teemalla "Onni on vanheta".

Ennakkotiedoista poiketen, Vanhusten kirkkopyhän messu ja kirkkokahvit (18.10) on peruttu korona-epidemian vuoksi.

Ota yhteyttä

Hei! Olen Marketta Hyytiäinen, Järvenpään seurakunnan diakonisen vanhustyön viranhaltija.

Diakoninen vanhustyö on kotikäyntityön kautta tapahtuvaa kohtaamista kotiympäristössä. Voit olla minuun yhteydessä, mikäli kaipaat kiireetöntä ja luotettavaa kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan ja annan tietoa KeuSoten ja Järvenpään kaupungin palveluista. Tulen mielelläni tapaamaan sinua!