Kolumbialainen tyttö kuva Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Tule mukaan tekemään lähetystyötä!

Tässä seurakunnassamme kokoontuvien lähetyspiirien ohjelma, muutoin voit lukea lisää lähetyksestä täältä.

Lähetyspiirit

Lähetyksen monet kasvot - Kirkon lähetyspiiri KEVÄÄN KOKOONTUMISET PERUTTU

Tiistaisin klo 14 Kirkonkulman nuortentilassa

Lähetyksen työpaja

on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu joka toinen maanantai klo 18 seurakuntatalon alakerrassa.

Medialähetyspiiri - KEVÄÄN KOKOONTUMISET PERUTTU

Joka toinen tiistai klo 14 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6

7.4.    Minä uskon Pyhään Henkeen, pyhän yhteisen seurakunnan. Kolmas uskonkappale, Hannu Hartala.
21.4.  David ja Marja-Liisa Ezzine Sansasta kertovat medialähetys- ja maahanmuuttajatyöstään Ranskassa ja Suomessa
5.5.    Kevätretki

Hanna-ryhmä KEVÄÄN KOKOONTUMISET PERUTTU

kuukauden kolmas maanantai klo 14 Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu

Hanna-työ eli Toivoa naisille –työ tukee maailman kärsiviä naisia ja rohkaisee heitä radio-ohjelmien kautta. Hanna-ryhmässä rukoillaan vaikeissa elämäntilanteissa elävien naisten puolesta.

Toivoa naisille -työ toimii yli sadassa maassa ja radio-ohjelmia lähetetään 76 kielellä.

Ikkuna Palestiinaan -illat KEVÄÄN KOKOONTUMISET PERUTTU

Vanhankirkon salissa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18 Vanhankirkon salissa, Kirkkotie 2

15.4. Mielenterveys miehityksen olosuhteissa
Terveyspsykologian erikoispsykologi, PsL Sirkku Kivistö kertoo jatkuvan trauman oloissa tehtävästä mielenterveystyöstä.

13.5. Usko ja uskonnon merkitys palestiinalaiskristittyjen elämässä
Väitöskirjatutkija Mari Parkkinen kertoo palestiinalaiskristittyjen hengellisyyttä käsittelevästä tutkimuksestaan.

ELYn lähetyspiiri KEVÄÄN KOKOONTUMISET PERUTTU

PERUTTU Keskiviikkona 1.4.  klo 14 Kirkonkulman Violetissa (Kirkkotie 6 A) ja

6.5. klo 14 seurakuntatalon Kammarissa (Kirkkotie 1 C).

Piirissä keskustellaan ja lauletaan Siionin Kanteleesta.

Kylväjän raamattu- ja lähetysillat KEVÄÄN KOKOONTUMISET PERUTTU

Loutin seurakuntakodilla, Harjutie 2, kerran kuussa tiistaisin klo 18.30

Raamattuopetusta ja asiaa lähetystyöstä sekä kahvit, hartaus, virsiä ja rukousta.
Vierailevat puhujat Kylväjästä tai seurakunnasta.

Lisää lähetystyöstä ja Järvenpään seurakunnan nimikkolähettien kuulumiset voit lukea Osallistu-sivulta.