Tule mukaan tekemään lähetystyötä!

Alta löytyvät seurakunnan lähetyspiirien tapaamiset. Lähetystyön sivulta saat lisätietoa siitä, mitä lähetystyö on.

Lähetyspiirit

Lähetyksen monet kasvot - Kirkon lähetyspiiri

Tiistaisin klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2

• 29.9. Vieraana Katja Tynkkynen
  • 13.10. Papin kokemuksia lähetystyöstä Namibiassa, Aino Luhtasela
  • 27.10. Raamattutunti, Petri Repo
  • 10.11. Kanttori laulattaa
  • 24.11. Ajankohtaista
  • 8.12. Kauneimmat joululaulut

Lähetyksen työpaja

on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu joka toinen maanantai klo 18 seurakuntatalon alakerrassa. Kokoontumiset 5.10., 19.10., 2.11. ja 16.11.2020.

Medialähetyspiiri

Tiistaisin klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2

• 6.10. David ja Marja-Liisa Ezzine Sansasta kertovat medialähetys- ja maahanmuuttajatyöstä.
  • 20.10. Raamattukodit Israelissa, Kalevi ja Pirjo Marin
  • 3.11.  Miksi minusta tuli pappi? Aino Luhtasela
  • 17.11. Syyrian sodan vaikutukset kristittyihin, Taito Heikkilä Open Doors -järjestöstä
  • 1.12. Laulamme yhdessä, Elina Rantamäki

Hanna-ryhmä

Hanna-työ eli Toivoa naisille –työ tukee maailman kärsiviä naisia ja rohkaisee heitä radio-ohjelmien kautta. Hanna-ryhmässä rukoillaan vaikeissa elämäntilanteissa elävien naisten puolesta.

Toivoa naisille -työ toimii yli sadassa maassa ja radio-ohjelmia lähetetään 76 kielellä.

Hanna-ryhmä kerran kuussa maanantaisin klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2

• 19.10. Levossa
  • 16.11. Annanko anteeksi? (Toivoa naisille –konferenssi on peruttu)
  • 14.12. Anteeksiannon hedelmät

Ikkuna Palestiinaan -illat syksyllä 2020

Kokoonnumme kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18.30 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6 A.  Koronatilanteen takia noudatamme viranomaisten ohjeita ja turvavälejä. Illat pyritään striimaamaan ryhmän fb-sivulla.

16.9. Palestiinan turvallisuus, oikeussektorin haasteet ja kehitys
Illan vieraanamme on Ramallahissa työskennellyt EU:n siviilikriisinhallinnan asiantuntija Pekka Kokkonen.

28.10. Mielenterveystyö miehitetyillä alueilla
Terveyspsykologian erikoispsykologi Sirkku Kivistö kertoo jatkuvan trauman oloissa tehtävästä mielenterveystyöstä.

18.11. Usko ja uskonnon merkitys palestiinalaiskristittyjen elämässä
Väitöskirjatutkija Mari Parkkinen kertoo palestiinalaiskristittyjen hengellisyyttä käsittelevästä tutkimuksestaan.

9.12. Toivon ja rakkauden sanomaa Betlehemin lapsille
Suomen Pipliaseuran verkkoviestintäpäällikkö Katri Saarela kertoo Palestiinan Pipliaseuran Betlehemin lapset -ohjelmasta.

ELYn lähetyspiiri

Keskiviikkoisin 2.9., 7.10. ja 4.11. klo 14 Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2.
Keskustelemme ja laulamme Siionin Kanteleesta.

Kylväjän raamattu- ja lähetysillat

Loutin seurakuntakodilla, Harjutie 2, kerran kuussa tiistaisin klo 18.30

1.9. Tuula Sysimies: Kutsu ja kutsumus
6.10. Hanna Räisänen-Wu: Itä-Aasian kuulumisia
3.11. Aatu Gröhn: Bangladeshin työn hedelmää

Raamattuopetusta ja asiaa lähetystyöstä sekä kahvit, hartaus, virsiä ja rukousta.
Vierailevat puhujat Kylväjästä tai seurakunnasta.

Lisää lähetystyöstä ja Järvenpään seurakunnan nimikkolähettien kuulumiset voit lukea Osallistu-sivulta.