Harrastekerhot syksyllä 2020. Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme toiminnan aloittamisesta ja mahdollisista muutoksista.

Järvenpään seurakunta järjestää koululaisille erilaisia kerhoja. Kerhoissa esimerkiksi pelataan, askarrellaan ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa.

Kerhossa lapsi pääsee kiinnostavan harrastuksen pariin ja oppii pitkäjänteistä sitoutumista. Hän oppii kehittämään vahvuuksiaan ja sietämään heikkouksiaan kartuttaen samalla ryhmässä toimimisen taitoja.

Radio-ohjattavien autojen kerho. Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme toiminnan aloittamisesta ja mahdollisista muutoksista.

Radio-ohjattavien autojen kerho kokoontuu tiistaisin klo 17-20 Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1. Kerhossa rakennetaan autoja ja ajellaan niillä yhdessä. Radio-ohjattavien autojen kerho on koko perheen harrastus eikä osallistujien ikää ole rajattu. Tule mukaan, ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Ensimmäinen kerta 15.9.2020.

Pienoisrautatiekerho

Tämä vuosi oli kerhon 35-v. juhlavuosi. Pahoittelemme sitä, että kerho on joutunut kuitenkin lopettamaan toimintansa. Kiitos kaikille vuosien aikana toimineille innokkaille ja asiansatunteville ohjaajille. Samaten kiitokset innokkaille kerholaisille, niin pienille kuin suurillekin. Oheisen linkin takaa löydät kerhon historiikkia vuosien varrelta.

​​​​​​​Linkki kerhon historiaan.

Poika leikkii autolla.