Musiikki

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Järvenpään seurakunta on mukana myös Puistobluesissa.

Syysmusiikkia

Syksyn värit

su 22.9. klo 18 kirkossa
Heikki Ruokonen, urut, Petri Vainio, saksofoni ja klarinetti, Elina Niemi, laulu. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Kuoromusiikin lokakuu - konserttisarja kirkossa

su 6.10. klo 18 Bob Chilcott; Nidaros Jazz Mass. Prima Vista, johtaa Heikki Ruokonen
su 13.10. klo 18 Kirkkokuoron juhlakonsertti, johtaa Toni Hintsala
su 20.10. klo 18 ”Morning Star”, Helsingin kamarikuoro, johtaa Nils Schweckendiek
la 26.10 klo 18 Järvenpään mieslaulajien kirkkokonsertti, johtaa Filip Häyrynen, Mikko Haapaniemi, piano ja urut

F. Chopin; Nocturnoja

3.11.klo 18 kirkossa, Janne Mertanen, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Elämä edelleen käsissä -konsertti

17.11. klo 18 kirkossa, Lauluryhmä Candelan. Ohjelma 10€

J.S. Bach: Jouluoratorio, kantaatit 1-3

1.12. Ensimmäinen adventtisunnuntai.  Storia orkesteri, johtaa Jonas Rannila. Solistit Elina Rantamäki, Nina Keitel, Juho Punkeri, Jaakko Kortekangas. Lipun hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Urkuvartit

torstaisin 5.9. alkaen klo 12 Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu 13 C. Urkuvarttia ei soiteta 17.10. Syksyn viimeinen Urkuvarttia on 18.12.

Henkireikä-ilta

Henkireikä on hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille. Tule nauttimaan musiikista ja viettämään mukavaa iltaa. Henkireikä-illassa on lastenhoito. Lue lisää Henkireikä-iltojen omalta sivulta.