Nuorten musaleiri 8.-10.2.2019 Leiriniemessä

Oletko aina haaveillut omasta bändistä? Oletko unelmoinut poplaulajan urasta? Haluasitko tietää lisää sovittamisesta? Oletko kenties kiinnostunut laulujen tekemisestä; säveltämisestä ja sanoittamisesta? Nyt kaikkeen tähän on mahdollisuus!

Leiriniemessä järjestetään nuorten musaleiri 8.-10.2.2019, jossa näitä asioita harjoitellaan. Opettajina toimivat mm. Exit -yhtyeestä tutut Jari Levy ja Make Perttilä.

Musaleirillä harjoitellaan bändisoittoa ja poplaulua sekä solistina että kuorossa. Lisäksi leirillä on mahdollista saada opetusta lauluntekemiseen ja sovittamiseen. Leirillä on tarkoitus valmistella n. 6 kappaletta esityskuntoon. Make ja Jari tekevät valitsemistaan kappaleista valmiit sovitukset ja niiden pohjalta biisejä lähdetään työstämään. Sunnuntaina 10.2. pidetään kaikille avoin loppukonsertti, jossa kappaleet esitetään.

Kappalevalinnat voivat olla esimerkiksi U2:n Still haven´t found, what I´I’m looking for, Bob Dylanin Gotta serve somebody tai vaikkapa Exitin Mitä rakkaus on. Tarkoitus on harjoitella kuusi hieman eri tyylistä kappaletta, jotta voit oppia eri musiikkityylien lainalaisuuksia.

Leirille ovat tervetulleita kaikki bändimusiikin tekemisestä kiinnostuneet. Oli soittimesi sitten joku perusbändisoittimista (rummut, basso, kitara, piano, syntikka) tai esimerkiksi sello, huilu, viulu, harmonikka, saksofoni tai vaikkapa fagotti, niin olet lämpimästi tervetullut! Kaikille soittajille löytyy paikkansa. Sinun ei tarvitse olla soittimesi huipputaitaja. Riittää, että palat halusta oppia uutta!

Musaleirin hinta on 25 €. Musaleirille ja takaisin on tarvittaessa kuljetus - ota yhteyttä Simoon.

--> Ilmoittaudu tästä musaleirille 1.2. mennessä!

Lisätiedot: Simo Horttanainen, p. 040 676 4743, simo.horttanainen@evl.fi.

Musaleirin koutsit

Jari Levy

Jo vuodesta 2001 on Exitin riveissä vaikuttanut laulaja / lauluntekijä / kosketinsoittaja Jarski, jota myös Lapin hulluksi toisinaan kutsutaan. Maan kristillinen media kutsui häntä bändin pelastavaksi enkeliksi, kun hän liittyi Exitin riveihin. Bändin virallinen kanta on edelleen: “Ei haittaa”. Monesti hän on pelastanutkin bändin päivän hersyvällä huumorillaan. Jari asuu perheensä kanssa Oulussa ja toimii musiikin lehtorina Oulun yliopiston musiikkitieteen laitoksella.

Make Perttilä

Make liittyi Exit -yhtyeeseen vuonna 2005. Hänet olet voinut bongata vaikka missä. Make on tehnyt omiakin levyjä ja on ansioitunut etenkin akustisen kitaran varressa, mutta monissa yhteyksissä kuullaan myös sähköistä Makea. Itsensä musiikilla elättävä herrasmies asuu jossain Järvenpäässä perheensä kanssa. Make on Sibelius-Akatemian solistiselta osastolta valmistunut musiikin maisteri.